Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért van ez?

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

Délután valamikor rá írtam egy baratnomre,látta de nem írt vissza. Kicsit később megkérdeztem hogy miért nem írt vissza és azt mondta nem tudott.Ezzel nem is lenne semmi baj csak ezt már többször is eljatszodtuk.Akkor este felé rám írt egy ismerősöm én folytattam a beszélgetést és egyszercsak lekoptat. És ez csak két példa. Szinte mindig ha valakire rá írok hamar le koptat. :((

Nem hisztiből csak rosszul esik és ha megkérdezem nem mondanak konkrét választ. Mindig csak a " bocsi de nem érek rá" vagy"pill és írok" aztán két hétig nem ír.

( Szvl akar valaki beszélgetni?)

#Messenger #le koptatnak
2018. szept. 3. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyilván nem akarnak igazából beszélgetni veled valamiért

Bár azért bunkóság azt csinálni hogy megnézik az üzenetet de nem válaszolnak

Vagy csak annyit írni hogy bocs nem érek rá...

Velem is van olyan hogy nincs kedvem a legjobb barátommal se beszélgetni, akit 12 éve ismerek, de akkor is visszaírok valamit..

Én lehet rákérdeznék a helyedben, hogy miért nem akarnak beszélni veled

2018. szept. 3. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Beszélgetek én veled:D

egyébként velem is eljátszották már sokszor, tudom milyen rosszul tud esni

2018. szept. 3. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Megunt. Ne írj rá! Ha nem keres, akkor legalább tudod, hogy ő nem volt igaz barát. :) Ilyen az élet
2018. szept. 4. 00:22
 4/5 anonim válasza:
te jól szoktad érezni magad a társaságukban ?nem erőltetett vagy értelmetlen a beszélgetés?lehet hogy ez a baj.sok szerencsét!
2018. szept. 10. 18:53
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Én vagyok a kérdés írója..de nem tudok visszajelenkezni a régi fiokomba ezért újat készítettem...

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2018. szept. 10. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!