A korombeli lányok hol szoktak barátkozni, ismerkedni?
A gimiben nem volt túl jó a társaság egyik évfolyamban sem, ezért ott nem születtek tartós barátságok. Néhány megmaradt az általánosból, de nem napi szinten vagy heti találkozással. Viszont nagyon szeretnék eljárni szórakozni, új helyekre, vásárolni, vagy csak beülni valahova, együtt tanulni stb. De nem találok megfelelő barátot, akiben teljesen megbíznék vagy megmaradna a viszony.
Tudnátok segíteni ti korombeli lányok?
19/L
Én 20 éves lány vagyok, most kezdem majd az egyetem a 2. évemet, és azt kell, hogy mondjam, a koliban a Szobatarsam akivel véletlenül kerültünk össze, ő lett az egyetlen barátom eddig onnan(egy év alatt).
A legtöbb barátnőm gimiből van, sőt, főleg onnan.
Én konkrétan nem nagyon járok sehova csak a könyvtárba, mert imadok olvasni.
Felsőoktatásban másabb lesz mint kozepsuliban, szerintem ne gorcsolj ra :) Mivel ott felnőttebbek már az emberek, vagy nem is tudom. Nyitottabbak és kedvesebbek, mint amire számítottam. Ha nem is az első napon, de egészen biztos hogy össze fogsz akadni olyannal, aki hozzad hasonlót keres, mert hidd el, hogy nem cagy egyedül. Akár bulin, akár a suliban.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Nagyon kedves és megnyugtatóak voltak.
Remélem igazatok lesz, de idén halasztok, jövőre megyek egyetemre, mert idén szeretnék nyelvvizsgát, jogosítványt, stb. :)
Hogyha van budapesti lány aki olvassa, az nyugodtan írhat, szívesen barátkoznék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!