Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerinretek normális hogy a...

Szerinretek normális hogy a barátnőim mindenféle szutyoknak elhordanak? Mert nekik nem jut egy pasi sem?

Figyelt kérdés
Elég jó lány vagyok és ezt nem magy képüségből de pár barátnőm elkezdett kibeszélni hogy mekkora izé vagyok...azért mert ők ducibbak vagy elhanyagolják magukat és én bepasizok van szexuális életem nekik meg semmi sincs 19 évesen barátjuk nem vomt és javarészt szüzek. Régen nem voltak ilyenek nevetseges sztem. csak féltékenyek?
2018. aug. 30. 09:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szánalmas vagy, és lenézed őket.

Nos, neked ilyen "barátnő" nem kéne, mint amilyen te vagy.

Fényezed itt magad, hogy el tudod érni, hogy xyz megdugjon - pedig ehhez nem kell ész, elég kis seggvillantás, pl., őket meg leszólod, amiért szüzek.

Aztán csodálkozol, hogy a tökük teli van veled. :D

Tudod, a szépség rohadtul múlandó ám, arra nem lehet stabil jövőt építeni.

De még gyerek vagy, majd rájössz... :)

2018. aug. 31. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:

*nekem.

És arra sem lennék büszke, hogy minden buliban más szpok le, ahogyan te teszed.

2018. aug. 31. 11:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom persze én vagyok a szánalmas, mert szeretek pasizni és elem az életemet fiatalon, nem sirankozok.
2018. aug. 31. 13:21
 14/15 anonim válasza:

A többiek jól írják, hogy eléggé szánalmas vagy, és hogy normális, hogy elhordanak mindennek, de te annyira erősködsz, hogy te csak éled az életed, amivel nem is lenne gond, csak te felvágsz vele. Pl. "Elég jó lány vagyok"

"azért mert ők ducibbak vagy elhanyagolják magukat és én bepasizok van szexuális életem nekik meg semmi sincs 19 évesen barátjuk nem vomt és javarészt szüzek."

Szánalom vagy. Főleg, hogy felvágsz vele. A "barátnőid" kurv.ara jogosan vannak kiakadva.

Egyáltalán ezt a kérdést tényleg a véleményünk miatt raktad fel, vagy csak felvágsz?

2018. aug. 31. 15:13
 15/15 anonim válasza:
De ha ennyire nem erdekel a tobbiek velemenye, csak a sajatod akkor miert raktad fel a kerdest? #14 voltam.
2018. aug. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!