Miért nem tudok megnyílni a barátaimnak?
Ez azért van, mert teljesen tisztában vagy azzal, hogy ha lenyelnéd a gombocót,kinyitnád a szádat akkor az utolsó ember is elfordulna tőled, aki még jelenleg melletted van a te baráti társaságodból és az összes emberi ismeretségi körödből.
Ilyen ember pl. az én ex"barátnőm". Meg az a nőci aki lefizette őt, hogy áruljon el engem.
Azt hiszem kicsit elhamarkodottan válaszoltál, de sajnálom az ügyed.:D
Az én lelkiismeretem tiszta, nem tettem semmi rosszat, velem tették, csak nem szeretek róla beszélni. És kizártnak tartom, hogy bármelyik barátom is elfordulna tőlem, ezért sem értem hogy mi bajom van. Talán csak azt nem akarom hogy sajnáljanak, mindig erősnek és vidámnak tűnök, mint akinek teljesen rendben van az élete, utálnék gyengének és sebezhetőnek látszani.
*Talán csak azt nem akarom hogy sajnáljanak, mindig erősnek és vidámnak tűnök, mint akinek teljesen rendben van az élete, utálnék gyengének és sebezhetőnek látszani.
Az hogy magadénak irtad az én egyik tulajdonságomat, a te helyzeteden, valós helyzeteden nem változtat:D
Köszi a videókat.:D
Utolsó, őszintén nem értem hogy mire célzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!