Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek meg fog haragudni...

Szerintetek meg fog haragudni rám?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy tegnap megbeszéltem barátnőmmel, aki egyben a lakótársam is, hogy mára lehozza dél körül vagy kora délután a lakbért. Azt mondta majd hívni fog, ha itt lesz. Erre én délben ki is hangosítottam a telefonomat, már délelőtt óta szépen vártam, majd kettőkor kimentem a kutyusomhoz és eszembe jutott, hogy jó lenne kivinni és kivittem és elfelejtkeztem a lányról:( Úgyhogy beutazott a pénzzel, autóval kb. 10 perc, de borzalmasan bűntudatom van. Annyi szerencse volt, hogy végül eltudta érni tesóm telefonon és neki oda tudta adni.

2018. aug. 26. 15:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Mert én meg persze nem vittem magammal a telót:/
2018. aug. 26. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, már meg is haragudott, öri-hari, vége a barátságnak!
2018. aug. 26. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Max egy kicsit haragudhat, de ha végülis oda sikerült adni a pénzt tesódnak így nincs baj.

Ha megharagszik majd megbékél.

Ne aggódj ezen, kérj bocsánatot, hogy elfelejtetted a telefont magaddal vinni.

Ha meg is haragszik, max egy-két nap és már megbékél!:)

2018. aug. 26. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:
4%
Ha egy kutya miatt feledkezne meg valaki rolam, en haragudnek. Azert megis csak a baratnod az ember, neki vannak emberi erzelmei. Szoval alap, hogy szolsz neki, elmondod, mi tortent es surun bocsanatot kersz.
2018. aug. 26. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár csak ekkora problémáim lennének. Egyik oldalról nézve sem eget rengető a dolog. Van ilyen, emberek vagyunk.
2018. aug. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!