Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek velem van a baj? :/

Szerintetek velem van a baj? :/

Figyelt kérdés
Az egész annyi hogy mióta a legjobb barátnőm elkezdett mondhatni mindennap animézni azóta alig beszélünk. Nem rég megkértem jöjjön fel velem egyik online játékra és azt írta hogy mert neki minél többet meg kell néznie mert nem sokára nem lesz otthon és utána én voltam a rossz hogy mondtam hogy köszi és még azt is mondta hogy nem szereti azt a játékot és hogy máskor se volt kedve de feljött.. Amúgy sajnos csak netes barátom (habár én nem annak tartom) és többször is találkoztunk már hozzá teszem de amikor nem tudunk legalább beszélgethetnénk de már arra sincs ideje és elég rosszul esik hogy megint én vagyok a rossz..

2018. aug. 25. 10:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ki fog égni idővel. Légy hozzá türelmes és megértő!
2018. aug. 27. 08:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg barátok vagytok akkor egy picit próbáld meg inkább támogatni és nem eltávolodni tőle. Kérlek mert velem is ez volt a barátnőm egész végig mellettem volt és sokkal jobban éreztem magam attól függetlenül hogy egy szót se szóltam hozza és most mi legjobb barátok vagyunk
2018. aug. 27. 13:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D (egyébként beszéltem vele és elmondtam neki amit gondolok) és azt mondta hogy mivel suli időben nem tud nézni ezért most minél többet meg akar nézni,mondjuk nem tudom én is viszonylag régóta animézek még is ha egy baráttal akarok beszélni vagy valami abba tudom hagyni. A tanácsokat is köszönöm hát teszem ami tőlem telik.:D
2018. aug. 28. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj át hozzá és nézzétek együtt az animéket, este pedig akár egy kis yurit lehet. :D
2018. aug. 28. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!