Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tapasztalt már meg valaki...

Tapasztalt már meg valaki olyasmit, hogy 20 év után rájött, hogy semmi közös nincs benne és a barátaiban?

Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze csak én hamarabb tapasztaltam, mert nem éreztem jól magam velük csak 1 baráttal mert hasonló mélysége...stb van mint nekem és vele jól érzem magam,eltudok beszélgetni,hülyéskedni. Viszont ettől függetlenül néha keresem őket vagy ha ők keresnek akkor okés de nem a szívem csücskei.
2018. aug. 24. 08:27
 2/3 A kérdező kommentje:

1

Pont így vagyok ezzel én is. Van egyvalaki akivel szót értek, megértjük egymást de a többivel elég erőltetett a dolog.

Viszont a többiek kedvelik ezt a srácot, míg engem nem annyira, ezért mikor mind együtt vagyunk általában az van amit a többség akar és nem az amit mi. Illetve a többiek igyekeznek meggyőzni őt, hogy ne barátkozzon velem, merthogy én mekkora egy különc vagyok. Nem vagyok túl társasági, együttműködő ez tény...de különc? Tény, hogy öntörvényű vagyok, mindig azt teszem ami kellemes, nem pedig ami kényszeres.

2018. aug. 24. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebben semmi hiba nincs, mivel az embernek joga van eldönteni hogy olyat csináljon ami neki kellemes, jólesik és nem a környezetétől függően döntsön. Persze van mikor rosszul döntesz és mégis esetleg jól esett volna egy-két dolgot máshogy csinálni. Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni. Elvagy a társaságukban oké, azt mondanak amit akarnak, az ne befolyásoljon mivel nem tudnak megérteni, ha esetleg megpróbálnád nem biztos akkor sem a siker. Szóval maradj egyedi, mert mindenki egyedi és különleges és az ilyen barátokat amire te is és én is vágyok nem egyszerű találni de nem kell feladni mivel a másik úgyis meglátja benned azt amit tud értékelni mivel ő is olyan mint te vagyis hasonló.
2018. aug. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!