Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az angol emberek miért ilyen...

Az angol emberek miért ilyen kellemetlen emberek?

Figyelt kérdés

Aki már dolgozott Angliában tudhatja miről beszélek.

Nagyon merevek, mogorvák, feszültek. Nehéz velük beszélgetni, mindig azt éreztetik, hogy a terhükre vagy és a világ legnagyobb bűncselekményét követted el amiatt mert beszélniük kell hozzád és a levegőjüket szívod.

Mindenhol ilyenek általában, vagy régiótól függ ez?

Én északon éltem eddig.

2018. aug. 22. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én eddig sokkal több ilyen magyarral találkoztam, mint angollal. Szerintem pont egy ilyen balhés helyre kerültél. Mellesleg ne utáld az összes angolt csak azért, mert mondjuk azon a településen olyanok az emberek. Mindig van kivétel.
2018. aug. 22. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Kevésbé beszélnek az érzelmekről, ők egy ilyen világ. Ilyen környéken lehetsz. Velem nagyon kedvesek és még csak nem is élek messze az angol határtól. Sosem éreztem azt, hogy a terhükre lennék. Ahhoz képest, hogy nem az angol az anyanyelvem, egész jókat tudok velük beszélgetni és nem fordítanak hátat, ha a segítségüket kérem.
2018. aug. 23. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nincs így. Angliában élek, és 80%-ban pont az ellenkezőjét tapasztalom. Kedvesek, vidámak, szeretnek beszélgetni.
2018. aug. 23. 08:47
 4/8 A kérdező kommentje:

3

Nem tudom hol élsz de itt a levegőben érezhető a külföldiekkel szembeni ellenszenv.

2018. aug. 23. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Oxfordshire-ben.
2018. aug. 23. 09:32
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Oké az kifejezetten egyetemi térség :)

Talán az összes kivétel ott gyűlt össze.

2018. aug. 23. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:

6

Akkor most az a kérdés, hogy a prolik miért utálják a külföldi prolikat?

Nos, ez nem országfüggő.

2018. aug. 23. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért kéne bárkivel jópofizniuk?

Szerintem SOKKAL JOBB egy olyan orságban, ahol nem kapsz kéretlen tanácsot, sem felesleges belepfázást a dolgaidba, stb.

Svájcban is maguknak valók - bár ők udvariasak :)

2018. aug. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!