Aki már dolgozott Angliában tudhatja miről beszélek.
Nagyon merevek, mogorvák, feszültek. Nehéz velük beszélgetni, mindig azt éreztetik, hogy a terhükre vagy és a világ legnagyobb bűncselekményét követted el amiatt mert beszélniük kell hozzád és a levegőjüket szívod.
Mindenhol ilyenek általában, vagy régiótól függ ez?
Én északon éltem eddig.
2018. aug. 22. 23:32
1/8 anonim válasza:
Hát én eddig sokkal több ilyen magyarral találkoztam, mint angollal. Szerintem pont egy ilyen balhés helyre kerültél. Mellesleg ne utáld az összes angolt csak azért, mert mondjuk azon a településen olyanok az emberek. Mindig van kivétel.
2018. aug. 22. 23:41
2/8 anonim válasza:
Kevésbé beszélnek az érzelmekről, ők egy ilyen világ. Ilyen környéken lehetsz. Velem nagyon kedvesek és még csak nem is élek messze az angol határtól. Sosem éreztem azt, hogy a terhükre lennék. Ahhoz képest, hogy nem az angol az anyanyelvem, egész jókat tudok velük beszélgetni és nem fordítanak hátat, ha a segítségüket kérem.
2018. aug. 23. 00:07
3/8 anonim válasza:
Ez nincs így. Angliában élek, és 80%-ban pont az ellenkezőjét tapasztalom. Kedvesek, vidámak, szeretnek beszélgetni.
2018. aug. 23. 08:47
4/8 A kérdező kommentje:
3
Nem tudom hol élsz de itt a levegőben érezhető a külföldiekkel szembeni ellenszenv.
2018. aug. 23. 09:11
5/8 anonim válasza:
Oxfordshire-ben.
2018. aug. 23. 09:32
6/8 A kérdező kommentje:
5
Oké az kifejezetten egyetemi térség :)
Talán az összes kivétel ott gyűlt össze.
2018. aug. 23. 09:55
7/8 anonim válasza:
6
Akkor most az a kérdés, hogy a prolik miért utálják a külföldi prolikat?
Nos, ez nem országfüggő.
2018. aug. 23. 11:23
8/8 anonim válasza:
Miért kéne bárkivel jópofizniuk?
Szerintem SOKKAL JOBB egy olyan orságban, ahol nem kapsz kéretlen tanácsot, sem felesleges belepfázást a dolgaidba, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!