Szerintetek ciki, ha fiúkkal barátkozom?
Szóval leszögezném, hogy lány vagyok és hetero.(Fiúkat szeretem)
Nekem is voltak bff-eim de most egyszerűen így kidobtak.És már jetten vannak,én egyedül.Gondoltam barátkozom a fiúkkal, de csak még barátokra gondolok nem szerelemre.Szerintetek ez ciki lenne?
Egyáltalán nem ciki, sőt támogatom azt, hogy a lányok barátkozzanak fiúkkal (is). Ez azért van, mert srácként én csak lányokkal tudok barátkozni, mert jobban érzem magam a társaságukban, nyugodtabb vagyok és jobban észreveszem a reakciókat. Plusz eddig srácokkal nem voltam képes olyan dolgokról beszélgetni, mint lányokkal.
A probléma itt az, hogy voltak olyanok, akik lúzerként tekintettek rám, mert lányokkal próbálok barátkozni, meg azzal gyanúsítottak, hogy többet akarok meg hogy ki akarom használni. Előre leírtak engem, pedig még csak nem is ismertek.
Hetero srácként nehezen találok én is lánybarátokat (vagy akár egyet, aki tényleg ott van).
Tekintve, hogy az ellenkező neműek tapasztalataim szerint jobban érzik magukat egymás társaságában, emellett igény is van ilyen jellegű barátság kialakításának kialakítására, így azt mondom, hogy egyáltalán nem ciki, még én is örülnék annak, ha egy lány barátkozna velem anélkül, hogy előítéletekbe skatulyázott ismeretlen szövegekkel sértegetne engem úgy, hogy sose rosszindulatúztam senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!