Barátszerzés és régi barátságok elengedése. Hogyan?
Mindig ilyenek voltak veled? Illetve ha nem, mikor változott meg a bánásmódjuk?
Nem tudom, hogy mi az oka, de ha ennyire kötődsz hozzájuk, akkor ne engedd el őket föltétlenül, viszont barátkozz másokkal is. Senki sem tiltja meg, hogy mellettük másokkal is legyél.
Szerezz új barátokat, emellett megtarthatod a régieket is, miért ne?xD Ez nem párkapcsolat, nem csalod meg őket, ha párhuzamosan más baráti köröd is van. Majd ha eléggé megelégeled a viselkedésüket, akkor könnyebb lesz elengedni.
Nekem is volt olyan barátom, akiről sokáig azt gondoltam, hogy nem valami korrekt velem. Ennek ellenére én is kitartottam mellette sokáig, majd volt egy pont, amikor betelt a pohár és elegem lett, akkor már könnyebb volt elengedni.
Engedd el őket 15 ev ide vagy oda...
Nincs értelme ha rosszul erzed magad veluk.
#2: Az elmúlt 15 évben tényleg minden zökkenőmentes volt. Rám nézve legalábbis. Volt egy másik lány akivel nagyjából ugyanezt csinálták, csak őt még ki is használták.
#3: Felhoztam nekik a problémát, és jól álltak a dolgokhoz, mondták hogy megoldjuk stb. Viszont ennek ellenére ugyanúgy állnak hozzám mint eddig és én se tudok már szerintem úgy állni hozzájuk ahogy régen. Nehéz elengedni őket. :/ Nem maradnék egyedül nélkülük, mert párkapcsolatom is van viszont ők azok akiket eddig legjobb barátoknak hívtam. Igazad van, köszönöm a válaszod! :)
#4: Nem hangzik rosszul az internetes barátkozás sem, ezekszerint megérné kipróbálni.
#5: Valamilyen szinten mindig éreztem hogy hozzám kicsit máshogy állnak mint egymáshoz viszont történt is utána valami. Röviden annyi, hogy akkoriban lett párkapcsolatom és azt hitték hogy miatta mondom le az újévi közös programunkat miközben őszintén elmondtam hogy beteg vagyok és azért nem tudok menni. Kérdezte a párom, hogy nem-e megyek át hozzájuk hogy mégse töltsem már egyedül az újévet (aznap egyedül voltam otthon) de direkt nemet mondtam, mert nem lett volna fair a barátnőimmel szemben. Ezért is esett olyan rosszul, hogy a hátam mögött elkezdenek "összeesküvés elméleteket gyártani", hogy biztos beteg vagyok-e és nem a párommal vagyok-e véletlenül. Miközben egymást sose kérdőjelezték meg hasonló helyzetekben, de engem igen. Igazad van egyébként neked is.
#6: Sajnos úgy érzem az lesz a vége. :/
Szia
Lehet hogy valamelyik barátnőd féltékenyek rád a barátod miatt, lehet valamelyik barátnőd nézte ki magának a barátodat és mégis Veled jött össze....kitudja....
Figyelj ez mindenhol így megy hogy, ha valaki nő felfele akkor párkapcsolata lesz nem olyan sok időt leszel már a barátokkal, sőt néha jobb a partnerrel kikapcsolódni és kell is mint hogy a barátokkal lógj! Mindenki változik!! Igazából ülj le velük egy asztalhoz és beszéljétek meg a problémáitokat, ha ez nem megy vagy nem vesznek komolyan akkor nincs miről beszélni lépj tovább! Mellőzd Őket és keress mondjuk a barátod társaságában barátokat vagy munkahelyen "interneten"stb..
A Te életedet Te írányitod és ahol jól érzed Magad ott a helyed! 15 év barátság után ha ezt csinálják Veled, talán nem is voltak "igaz barátok". A lényeg hogy Boldog légy ott ahol vagy!!!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!