Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is rosszat mondtam?

Szerintetek is rosszat mondtam?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem barátnőmmel messengeren és mondta hogy találkozik egy sráccal, nála is alszik. nem akar komolyat, most van túl egy több éves kapcsolaton. a lényeg az hogy kíváncsi voltam rá milyen pasival akar találkozni, és a kép láttán az volt az első gondolatom, hogy fúj...és ezt le is írtam neki. ő meg ezen annyira megharagudott, hogy nem válaszol az üzeneteimre. Bocsánatot is kértem tőle, de semmi reakció. szerintetek hogyan békíthetném ki?

2018. aug. 17. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Egy emberre, egy arcképre azt mondani, hogy "fúj"- elég nagy prosztóság. Kíváncsiskodni is az, tehát röviden? - baromállattya vagy
2018. aug. 17. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A fúj az elég illetlenség, eleve rosszul esik egy barátnönek ha lehurrogod a pasiját, akkor is ha igazad van.
2018. aug. 17. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg ha élőben meglátod, és esedezel. Vagy nemtom, esetleg talit kérsz tőle, hogy lássa, hogy őszintén megbántad. Ezzel a szerelmét is, meg az ő megítélését is sárba tiportad. És ez neki nagyon fájt, hogy akit ő szeret arra senki ne mondja, hogy fujj, ne tegyen ilyen megjegyzéseket. Mert ha te meg nem fogadod el az ő új barátját, akkor te nem is szereted őt, nem is érdekel téged az ő boldogsága, ha leszólod azt, ha bántod azt, akit ő választott. Szal élőben kéne valahogy elcsípni, és esedezni a bocsánatkéréséért. Most már megtanultad a leckét, és többször ilyen véleménnyilvánítást senkire nem fogsz tenni, pláne annak a barátjára, aki elvileg fontos neked. Szóval ja. Tanúsíts élőben mély bűnbánatot.
2018. aug. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!