Tényleg vannak hajnalig tartó bulik?
Sajnos én nem szoktam bulikba eljutni, mivel nincsenek barátaim. Viszont érdekelne, hogy tényleg tartanak hajnali 4-5-ig a bulik vagy csak legenda?
Azért kérdezem, mert szerintem éjfél és hajnali 1 órakor mindenki kipurcan :D Bár én nem tudhatom. Illetve, hova mentek, ha busz nem jár, de vége a partynak?
kb. 11 -kor kezdődnek a bulik, akkor indul be, akkor érnek oda legtöbben és általában 2-3 felé kezdenek oszlani az emberek.
de a bulik simán eltartanak 5-6-ig is, vannak vidékiek, akiknek 5 körül megy legelőször haza busz, vonat, ők addig maradnak általában.
nekem is volt már olyan, hogy reggel 7-ig buliztunk.
Tartanak. Van amelyik szórakozóhely kapásból nyitva van 4 ig.
Ha valahol bulizunk és bezárnak 2-kor akkor vagy veszünk inni nonstopban és egy parkban chillezünk, vagy átmegyünk 0-24-es kocsmába.
Ha olyanunk van akkor meg hazasétálunk :)
Házibuliban általában 2-3-ig van a tetőponton a buli utána elkezd pilledni az emberek java és jön a nyugisabb beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!