Hogyan kell barátokat szerezni? Honnan lehet tudni, hogy velük vagy velem van a baj? (Nagyon béna és gyerekes kérdés)
Sokszor váltottam már sulit, (most is gondolkodok rajta) és soha nem sikerült hosszútávú barátságokat kötnöm. (Akit bővebben érdekel, annak privátban leírom) Eddig vagy csak a tananyag tartotta össze a "kapcsolatot", vagy nem is foglalkoztak velem (ha odamentem elvoltak velem, majd 5 perc után beállt a kínos csend, menni sehova nem tudtam senkivel) vagy pedig kipécéztek és szivattak (volt amikor a túlzott jószándékom volt az oka, volt amikor semmi. Akit érdekel, szintén privátban)
Honnan tudjam, hogy velem van-e a gond?
És persze a fő kérdés; hogyan kell barátkozni? És honnan lehet tudni, hogy ki lesz és ki nem a barátom?
Eddig odáig jutottam, hogy bemutatkozom, majd ő is, próbálok valami felszíneset kérdezni (pl: Szereted a .... filmet?) remélve, hogy elmélyül a beszélgetés.... és ennyi...
Légyszi, valaki segítsen! Még a húgom sorozatába, az 'Én kicsi pónim; varázslatos barátság'-ba is belenéztem, de még mindig passz, mert nem hiszem, hogy bármikor is megkéne védenem valakit attól, hogy túl sok almafröccsöt kapott Apple Jack-től... :/
*hogyan kell barátkozni? És honnan lehet tudni, hogy ki lesz és ki nem a barátom?
Neked nem kell tenni semmi, mert vonzod az embereket. Sose te menj az emberek után, hanem várd meg, hogy ők jöjjenek utánad.
Hali.
Nekem írhatsz priv-be.
Ha gondolod még beszélgethetünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!