Egyedül érzem magam a gimnáziumban. Mit tegyek?
Ne magadban keresd a hibát. Látod itt is vagyunk páran, akik hasonló helyzetben vagyunk/voltunk. Én elfoglaltam magam azzal, ami érdekelt. Nem feltétlenül kell ezeket másoknak felfedni, elég ha neked boldogságot okoz, (és persze kárt senkinek sem).
Egy osztályba nem úgy válogatnak embereket, hogy minden "szerepet" betöltsenek... Vannak akiktől elveszi más a szerepet, és vannak akik keresik még önmagukat, annyira hogy egy szerepbe sem illenek bele.
Amúgy fiú vagy vagy lány?
Fú, nagyon megértelek
Én is most megyek 10.-be és én sem tartozom nagyon sehová. Bár van 2 lány, akikkel jóban vagyok, őket nem érzem igazi barátnak. Szünetben én is csak vagyok, párszor odamegyek nagyobb társaságokhoz, de ott kívülállónak érzem magam. De velem is ugyanúgy kedvesek, jófejek, viszont maguktól nem jönnek oda hozzám. Nem tudom változik-e majd a helyzet, csak azért írtam ezt le, hogy tudd, nem vagy egyedül!
Én is így voltam ezzel, csak engem még bullyingoltak is. Ha téged nem bántanak, simán túléled ha megtanulod leszarni őket. A gimi csak négy év az életedből. Én más osztályokban találtam haverokat, szünetekben átjártam hozzájuk és szakkörbe is jártam, onnan lettek igazán jó barátaim akikkel délutánonként lógtam. Velük ma is tartom a kapcsolatot, a volt osztálytársaimmal meg nem. Még a facebookos jelölgetéseiket is visszautasítom, meg amúgy se értem minek jelölgetnek mikor gimiben még bántottak vagy le se szartak.
A suliidőt túl lehet élni, utána délután meg azt csinálsz amit akarsz. Nem kötelező szeretned az osztálytársaidat és végzés után se kell a találkozókra járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!