Miért van az hogy valaki extra népszerű a fb-on, valaki meg egy like-ot sem kap semmire?
Van egy ismerősöm barmit posztol százak lajkoljak es szazak kommentelnek.
Félnek tőle? Vagy csak nyalnak neki?
Leírok két posztot, minkettő valós példa.
Egyik népszerű, jó kinézetű lány osztálytársam felrakott egy aranyos képet amagáról, ahogy bikiniben valamilyen visi sportot csinál.
Jól nézki, szép a kép és érdekes a téma.
Kb 150 like van most azon a képén.
Egy kevés barátokkal rendelkező fiú elment azt hiszem Svájcba és lefotózott egy tavat és oda írta, hogy most ott nyaral.
Senki sem lájkolta.
A kép nem volt szép, rossz minőségű volt, tematikailag nulla és mivel egyátalán nincsenek sok barátai annak a fiúnak (itt nem facebook ismerősről beszélek) így nagyon senkit sem érdekelt a poszt.
Szerintem itt nem arról van szó, hogy be akarnak nyalni az illetőnek, csak vannak érdekes posztos olyan emberktől akik érdekelnek minket és vannak érdektelen posztok olyan emberőktől akikkel csak azért vagy ismerős az facebookon, mert az osztálytársad vagy egy évfolyamon tanultok és valamikor régen bejelölt...
Kedves kommentelő társaim. A 3. vagyok. A válaszomban direkt nem abból indultam ki, hogy jó a csaj.
Mondhattam volna olyan példát is, hogy egyik haverom néha posztolja a grafikusi munkáit is és azt is sokan szokták likeolni.
Szerintem a tartalom magáért beszél. Azaz ha jó a kép, akkor sokan likeolják, de még az embernek az ismeretségi köre is befolyásolhatja a dolgokat.
Azaz ha nem is nagyon érdekel az, amit a legeslegközelebbi ismerőseim posztol még lehet likeolom szimplán, mert olyan jóban vagyok vele.
Ne abból induljunk ki, hogy a férfiak azért likeolják a csajokat meg megakarják őket ...tólni. Nálam nem számít a like kezdeményezésnek ... szerintem nagyon másnak sem.
Ha meg likeolokok egy bikinis képet, akkor nem azért teszem, hogy a későbbiekben letudja feküdni a képen szereplő lánnyal, csak tetszik a kép tartalma.
Szóval ... tartalom + ismeretségikör.
Az egésznek az a lényege, hogy a csajt akkor is lájkolnák, ha a svájci pocsolyában billegetné magát.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!