Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet ilyenkor tenni van...

Mit lehet ilyenkor tenni van tapasztalata valakinek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon elmérgesedett a kapcsolatom egy olyan személlyel aki nekem fontos. Nagyon rossz időszakomat éltem és többször volt súrlódás emiatt. Én bocsánatot kértem elmondtam hogy nagyon megbántam mindent elmondtam hogy gondjaim vannak, de nem különösebben érdekelte. Azt mondta hogy ő már többé nem tekint rám barátként. Nem haragszik,de ennyi.

Én hiába vagyok férfi sokszor itthon egymagamban megkönnyezem ezt,mert nem tudom elfogadni.

Nagyon fáj ez.

Mit tehetek ilyen esetben?

Ha valaki volt már ilyen helyzetben, akkor sikerült újra barátokká válni azzal akivel előtte végérvényesen elveszett a barátság?

Segítséget kérek

2018. aug. 11. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha fontos neked az illető, márpedig az, akkor beszéld meg vele a dolgokat.
2018. aug. 12. 04:00
 2/5 Fish1 ***** válasza:

Ha a gondjaid negatív hatását a másik emberen élted ki, akkor nem csoda, ha le akar lépni. Egy barátság nem erről szól, hogy tiporjuk egymást. A bocsánatkérés oké, de ha a lelkében nagyobb sebeket okoztál, vagy elvesztette a bizalmát, akkor nem sok esélyt látok a folytatásra.

Amikor egy fába szögeket versz, majd kihúzod azokat, akkor ott marad a nyomuk. Ugyanilyen az is, amikor megbántasz valakit durvábban. Az már nem lesz a régi.

2018. aug. 12. 05:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen már nem lehet segíteni, ő lezárta a kapcsolatotokat. Neked is meg kell próbálni túllépni.
2018. aug. 12. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Van az a pont, amikor a bocsánatkérés már késő, amikor a másik fél már belefásul a kapcsolatba. Gondold csak magad a másik helyébe.

Ezt főzted, ezt eszed, el kell fogadni.

2018. aug. 15. 23:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendeződtek a dolgok. Megbocsátott
2018. aug. 17. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!