Hogy kapjam vissza a régi barátomat? Hogyan béküljünk ki?
*De mára már benőtt a fejem és felelősségteljes az vagyok.
Te, aki ilyen kommenteket gyártasz? Te?
Azt sem tudod mi az értelme a felelősségteljes szónak, nem hogy még a szó valódi tartamának.
Az egész kérdésed, a kommentjeid tömkelege arról tanuskodik, hogy egy gerinctelen, hazug, becstelen, feleőséget nem ismerő egyed vagy.
Ismered a mondást ugye?: Szív bőségéből szól a szád.
Kisöreg, fogsz még ordítani sokat a kíntól, a normális emberek hiányától, a magánytól.
Ismerek egy ilyen hozzád hasonló, bár nálad jóval idősebb ember, aki hasonló volt hozzád, hát most nézd meg az életét. A nyomorultabbnál nyomorultabbb lelki értelemben és csak csúszik lefelé. És még fog is, ahogy te is.
Figyelj..
Ki akarsz békülni a barátoddal úgy hogy provokálod azzal a csajjal akivel össze akart jönni pl."1 hónapja megláttam őt a várodban, odamentem a barátnőmmel hozzá, közben csókolóztunk" hát ba...eg keress olyan barátot amilyen te vagy! "A barátomnak segíteni akartam én is belezúgtam a lányba, és elvettem magamnak fél éve (mai napig együtt vagyunk szerencsére, próbálom megtartani akkor is ha véletlen néha megcsalom" Milyen Ember vagy? "véletlen néha megcsalod" a barátnődet! Hát ne haragudj meg de vagy megváltozól pozitív irányba vagy, keressél ugyan olyan barátot amilyen Te voltál/ vagy most! Pénzt nem akarsz kölcsön kérni a " barátodtól" hogy elvihesd azt a lányt vacsorázni akit Ő szemelt ki Magának?! Igazából az a lány se lehet különb véleményem szerint bár nem ismerem ezért tévedhetek,akit véletlen 5-ször megcsaltál és visszafogadott! Csoda hogy vannak "barátaid".
Tanács:
Változz pozítiv írányba, minimum egy bocsánatkérés a barátod fele, a lánnyal meg akivel vagy ha nem szereted mert ugye aki 5-ször megcsalja az biztos nem szereti, hagyd békén és ne játsz az Ő érzéseivel se!!!
Sok sikert
Most ha azt hiszed h meno vagy attol h "megfektettel" 100 lanyt hat elarulom hapsikam h K**VA GAZ VAGY. Nem ettol lesz valaki meno. Ez szegyen b***meg. Remelem elkaptal valami kis fincsa nemibetegseget is legalabb. A csajt meg hagyd ott kornyorgom ezerszer jobbat erdemel nalad mint te emberi hulladek.
Remelem a haverod soha nem bocsajt meg neked.
Annyira unom mar az ilyen buta embereket mint te vagy es az ilyeneknek jut baratno a normalis fiuknak meg nem. Az elso baratom is ilyen volt mint te es ugy be lett sz***tva es megalazva h halalaig nem felejti el. Remelem te is igy jarsz majd.. b**om:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!