Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kapjam vissza a régi...

Hogy kapjam vissza a régi barátomat? Hogyan béküljünk ki?

Figyelt kérdés
Régebben volt egy nagy haveri társaságom, ahol nagy barátságok fűződtek. Volt egy nagyon intelligens, nagyon kedves barátom, aki nagyon segítőkész volt és megbízható, tehát mindig át lehetett verni és bármit meg lehetett vele csinálni, mert hagyta magát. Oké, kicsit néha megaláztuk talán, de nagyjaiban élvezte a velünk töltött idejét, egyik legjobb barátjának tartott akkoriban. Viszont szerelmes volt 2 évig egy lányba, és amikor segíteni akartam neki én is belezúgtam a lányba, és elvettem magamnak fél éve (mai napig együtt vagyunk szerencsére, próbálom megtartani akkor is ha véletlen néha megcsalom, sajnos emiatt már 5ször szétmentünk de mindig sikerült újra összejönni napokon belül szóval nem kaparinthatja meg :P). Ezután annyira mérges lett rám, hogy nagy ellenségekké váltunk és a haveri társaság kettészakadt, van aki vele maradt van aki mellettem állt ki, hogy igen is jogom van a lányhoz ha 2 évig szerencsétlen volt vele. De azóta sajnos nem sikerült egy olyan értelmes okos és kedves embert találnom mint ő. És nagyon hiányoznak az őt támogató volt barátaim is. És hiányzik, hogy nem ismerhetem meg az intelligensebb embereket akik az ő ismerősei/osztálytársa (hisz az ő osztálytársa volt a barátnőm is). Sokszor próbáltam vele kibékülni, de valamiért nem megy. Nagyon utál azért amit tettem vele. És sajnos sokszor provokáltam az ő barátait is viccből, meg is ütöttek miatta egyszer egy fesztiválon. Meg 1 hónapja megláttam őt a várodban, odamentem a barátnőmmel hozzá, közben csókolóztunk. Erre ő meg mérgesen lelépett, azóta facebookon sem válaszol ha ráírok. Hogy tudnám szerintetek újra jó haverommá tenni őt szerintetek? Felidézzem a szép emléleket esetleg vagy találjak neki valami lányt? (Bár én max csak ribiket ismerek a barátnőm az egyetlen normalis lány) Vagy veszett ügy?

2018. aug. 10. 14:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

*De mára már benőtt a fejem és felelősségteljes az vagyok.

Te, aki ilyen kommenteket gyártasz? Te?

Azt sem tudod mi az értelme a felelősségteljes szónak, nem hogy még a szó valódi tartamának.

Az egész kérdésed, a kommentjeid tömkelege arról tanuskodik, hogy egy gerinctelen, hazug, becstelen, feleőséget nem ismerő egyed vagy.

Ismered a mondást ugye?: Szív bőségéből szól a szád.

Kisöreg, fogsz még ordítani sokat a kíntól, a normális emberek hiányától, a magánytól.

Ismerek egy ilyen hozzád hasonló, bár nálad jóval idősebb ember, aki hasonló volt hozzád, hát most nézd meg az életét. A nyomorultabbnál nyomorultabbb lelki értelemben és csak csúszik lefelé. És még fog is, ahogy te is.

2018. aug. 10. 15:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát, elég sok barátom van, magánytól tuti nem fogok megpusztulni, mert van 2 nagyon jó gyerekkorom óta lévő legjobb barátom, akik soha az életben nem fognak elhagyni és van több száz barátom a városban, házibulik főszervezőjeként imádnak az emberek :D Nagyon sok ember alapból is kedvel, dolgozom mint fotós, ingyen jutok be fesztiválokra és helyekre, amik alapból drágák lennének, aranyéletem van és amit tettem eddig ebből adódóan az is lesz :D Viszont ez az egy zavar, hogy ilyen embert mint ő, nem igazán fogok találni, ő is gyerekkori barátom volt. És próbáltam volna megmenteni a barátságot a régi szép idők emlékére és hogy be tudjak férkőzni újra az ő ismerőskörébe.
2018. aug. 10. 15:31
 13/17 anonim válasza:
Szerintem ezt sehogy nem tudod helyrehozni. Az árulás az árulás. Én a helyedben nem menőznék vele hogy hány emberrel voltam együtt mert emiatt nem tisztelni fognak vagy felnézni rád hanem pont ellenkezőleg. A lány sem fog örökké tűrni. Szerintem jobb lenne ha belátnád ez így nem megy és megpróbálnál változtatni.
2018. aug. 10. 15:44
 14/17 anonim ***** válasza:
12 Az adott ember is ezt hitte:D
2018. aug. 10. 15:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Megpróbálom elmondani a te nyelveden, hátha megérted: egy f_sz voltál vele. Azzal teszed a legtöbbet, ha soha többé nem keresed. Nem kíváncsi rád, fogd már fel, te szerencsétlen! Ennyire sérti az egódat, hogy normális ember nem tud meglenni a környezetedben?
2018. aug. 10. 18:33
 16/17 anonim válasza:

Figyelj..

Ki akarsz békülni a barátoddal úgy hogy provokálod azzal a csajjal akivel össze akart jönni pl."1 hónapja megláttam őt a várodban, odamentem a barátnőmmel hozzá, közben csókolóztunk" hát ba...eg keress olyan barátot amilyen te vagy! "A barátomnak segíteni akartam én is belezúgtam a lányba, és elvettem magamnak fél éve (mai napig együtt vagyunk szerencsére, próbálom megtartani akkor is ha véletlen néha megcsalom" Milyen Ember vagy? "véletlen néha megcsalod" a barátnődet! Hát ne haragudj meg de vagy megváltozól pozitív irányba vagy, keressél ugyan olyan barátot amilyen Te voltál/ vagy most! Pénzt nem akarsz kölcsön kérni a " barátodtól" hogy elvihesd azt a lányt vacsorázni akit Ő szemelt ki Magának?! Igazából az a lány se lehet különb véleményem szerint bár nem ismerem ezért tévedhetek,akit véletlen 5-ször megcsaltál és visszafogadott! Csoda hogy vannak "barátaid".

Tanács:

Változz pozítiv írányba, minimum egy bocsánatkérés a barátod fele, a lánnyal meg akivel vagy ha nem szereted mert ugye aki 5-ször megcsalja az biztos nem szereti, hagyd békén és ne játsz az Ő érzéseivel se!!!

Sok sikert

2018. aug. 25. 23:59
 17/17 anonim válasza:

Most ha azt hiszed h meno vagy attol h "megfektettel" 100 lanyt hat elarulom hapsikam h K**VA GAZ VAGY. Nem ettol lesz valaki meno. Ez szegyen b***meg. Remelem elkaptal valami kis fincsa nemibetegseget is legalabb. A csajt meg hagyd ott kornyorgom ezerszer jobbat erdemel nalad mint te emberi hulladek.

Remelem a haverod soha nem bocsajt meg neked.

Annyira unom mar az ilyen buta embereket mint te vagy es az ilyeneknek jut baratno a normalis fiuknak meg nem. Az elso baratom is ilyen volt mint te es ugy be lett sz***tva es megalazva h halalaig nem felejti el. Remelem te is igy jarsz majd.. b**om:D

2018. okt. 13. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!