Hogyan tudnék ezek ellenére barátokat szerezni?
19 éves lány vagyok és senki sem akar velem barátkozni mert van egy kis furcsaság az életemben amit ha megtudnak egyböl elrohannak a korom beli lányok pedig amugy teljesen ártalmatlan dolog, csak nem forditanak kellö türelmet arra hogy megértség a dolgot :/ Lány barátokat szeretnék találni, akikel hosszan lehet beszélgetni mindenféle dologról de valahogy vagy olyanokba futok akikel nehéz beszélgetni, keveset vannak fent online vagy ritkán irnak vissza stb. de mindegy is mert ugyis ha igazán megismerne valaki futna ahogy birna :D Amugy hogy miröl van szó azt csak olyanak szoktam elmondani akiben megbízom tehát idegeneknek nem (így itt sem szándékszom csak ha már megismertem esetleg valakit) és ez meg a másik gond hiszen ha már tök jól össze barátkozom valakivel és megtudja a titkomat egyböl másképpen néz rám, pedig nem hatna ki a barátságunkra abszolut a furcsaságom :(
Amugy párkapcsolatban élek tehát azzal nincs gond, de az igaz barátok hiányoznak föleg hogy most kerültem egyetemre (Debrecen)...
ötlet?
Ebben igazad van,akkor nem igaz barátok. Nem akarod elmondani a titkot? Úgysem ismerünj szóval ne félj
Csak azért meer hátha jobban tudunk segíteni,meer ha tudjuk a titkot akkor éeteni fogjuk az álláspontodat,és rudunk tanácsot adni.
De miért kell tudniuk a titkodat? Van ami csakis rád tartozik .
Gondolj bele ha a parodnak nem gáz ez a titok akkor előbb utóbb lesz olyan barátod akinek szintén nem lesz az.
Mondd el,hatha tudunk segiteni
Ugysem ismerunk,tenyleg ne felj ettol
Mondd el batran
Tényleg kellene tudni a titkot, de ha nem szeretnéd ide kiírni, akkor írhatsz nekünk privátot és megpróbálunk ott válaszolni erre.
Ha szeretnél nekem is írhatsz, szívesen segítek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!