Mit válasszak, az egyik jó barátom 40. születésnapi buliját, vagy másik 3 jó baráttal régóta leszervezett nyaralás utolsó éjszakáját?
Nagyon nehéz dilemmába kerültem: 3 jó barátommal fél éve leszerveztünk egy bulis nyaralást Balatonfüredre, amit alig várunk mindannyian. Ami megkavarja a dolgokat, az egy másik jó barátom 40. születésnapi partija, ami pont az eltervezett nyaralás utolsó estéjére esik. Döntenem kellene mit tegyek: Maradjak a régóta szervezett nyaraláson, vagy utolsó nap este vezessek haza és menjek el a szülinapi buliba (másfél órás út)?
Ha maradok a nyaralás utolsó estéjén, akkor nem tudok jelen lenni a barátom fontos szülinapi buliján, ha viszont elmegyek megsértem a másik három barátomat, akikkel a nyaralást nagyon régóta tervezzük.
A születésnapi bulit egy hete jelentette be a barátom, a nyaralást fél éve szervezzük. Mondtam a barátomnak, hogy valószínűleg nem tudok a bulijába menni, hiszen nyaralok és ő teljesen megértő volt. Nem háborítaná fel, ha nem tenném tiszteletem és csak máskor koccintanánk. Viszont azt tudom, hogy szörnyű lelkiismeret furdalásom lenne, ha kihagynám ezt az eseményt.
Mi a helyes döntés? Melyik a kisebbik rossz?
Csak egyszer van mindenkinek 40. szülinapja.
De ahogy érzed.
hívd meg oda, tartsa Füreden a 40. szülinapját - oké ez kivitelezhetetlen
akkor vidd a 3 barátodat a szülinapra
ha 3 napos a nyaralás, akkor maradj Füreden, ha 2 hetes, akkor menj el szülinapozni
Én a helyedben elmennék a szülinapra, hiszen az ilyen kerek szülinapok fontosak.
Másrészt a többiekkel több napot is együtt töltesz előtte. Egyet igazán rááldozhatsz a szülinaposra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!