Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 22 évesen már senki nem...

22 évesen már senki nem vágyik egy kis bulira?

Figyelt kérdés
Jóformán egy haverom se ér rá egy hétvégén se. Kb. vissza se írnak ha ezzel keresem őket, vagy csak késő este amikor már úgyis mindegy. Ebben a korban már inkább mindenki megfogja a pénzt és nem nagyon szórakozik?
2018. aug. 4. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hat nem nagyon tudom, hogy mikor voltal utoljara bulizo helyen, de eleg sok a 22 eves ott, szal gondolom, hogy azert vannak.

Sztem inkabb arrol lehet szo, hogy akinek keves a szabadideje, az 2X meggondolja, hogy mivel toltse, hogy pihenjen es hat a buli nem az a kifejezett pihenes.

Konnyebb ha elore szolsz es inkabb pl kocsmaba hivsz valakit sztem.

Remelem talalsz magadnak bulizos tarsat.

2018. aug. 4. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem korfüggő, én 20 alatt se voltam buliba és nem is megyek soha, mert nem érdekel.
2018. aug. 4. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Aki már főállásban dolgozik az nagyon ritkán bulizik sajnos főleg ha nem éppen sokat keres...

22 évesen főleg azok egyetemisták élik még a bulizós életüket akiknek nem kell dolgozni sokat tanulás mellett.

Sajnos a bulizós korszakot jobb kiélni középiskolában mert utánna egyre kevesebb haver és idő marad erre...

2018. aug. 4. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Társaságfüggő. Én voltam úgy bulizni nem egyszer (22 vagyok mint te) hogy fiatalnak számítottam. De valóban nem járunk már annyit mint 18-20 évesen...
2018. aug. 4. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Tapasztalatom szerint az egyetemisták között is főleg csak a gólyák járnak bulizni. Efölött már inkább a pár haverral beülünk kocsmázni pár órára játszik.
2018. aug. 4. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Én pont abba a helyzetben vagyok hogy pénzem lenne de már időm nincs bulizni.

Fiatalon meg pont fordítva volt.

Szívás felnőni..persze még bejöhet a lottó 5ös szóval nincs minden remény veszve :D

2018. aug. 4. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
én szeretek járni, minden hétvégén megyek, akár egyedül is.
2018. aug. 4. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha dolgoznak akkor mondjuk érthető,hogy nem tudnak menni.

Meg mondjuk mióta én hétfőtől-péntekig dolgozok és csak a hétvége van a pihenésre 2x átgondolom,hogy mi lesz a program. Bulizás vmilyen szinten egy jó szórakozási lehetőség,de pihenésnek nem mondható. Én ha bulizni megyek akkor a másnapom kicsit keresztbe van vágva, 10-11 ig alszok, ha kicsit többet ittam akkor másnapos vagyok enyhén, így itthon fekszek tv-t nézek maximum.

Bár azt mondom egy hónapban egyszer ezt is ki lehet bírni anyagilag meg egy programnak is.

2018. aug. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!