Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit tegyek?

D.Dalma123 kérdése:

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég elfogadtam egy lány barátságát Facebookon (én is lány vagyok) és először nem történt semmi különös. Egy kis idő után elkezdett nekem a Facebook posztjaim alá kommentelni és olyasmiket írt,hogy "Nagyon cuki vagy" meg "Nagyon jól nézel ki" stb... Egy nap írt nekem Messengeren és azt gondoltam,hogy oké visszaírok neki. Később leadta a telefonszámát,hogy hívjam fel,hogy beszélgessünk de én nem szeretném mert ha felhívom akkor megmarad a telefonszámom az ő telójában és akkor állandóan hívogatni fog... Az a leg dúrvább az egészben,hogy nem is ismerem de ő olyanokat mond,hogy "Nagyon szeretlek ezért fogok mindíg melletted lenni" stb. Abszolút kiráz a hideg amikor ilyenek mond egy félig idegen ember. Lehet,hogy csak én vagyok antiszociális de érzem,hogy mindjárt betelik a pohár. A segítséget előre köszönöm!

2018. aug. 2. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Töröld ki az ismerőseid közül!
2018. aug. 2. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
és tiltsd is le
2018. aug. 2. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sokan vannakígy, de kérlek ne ítéld el őket. Nekem is van egy ilyen barátom, nehéz vele, beteg. Ez ő nem érzi úgy mint te. Mindazonáltal nem tiszted megmenteni, nem vagy jótékonysági alap sem, a te választásod. De ha ő bármilyen szinten elkezdett kötődni hozzád, szerintem annyit megtehetnél, hogy legalább megírod neki, hogy neked ez túl bizar. És nem magad miatt, hanem miatta is, mert minden embernél akivel utunk keresztezi egymást, felelőssek vagyunk azért, hogy milyen nyomot hagyunk benneük. Sok sikert és remélem hamarosan jobbra fordul minden. A

2018. aug. 3. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!