Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg ennyire ciki haverral...

Tényleg ennyire ciki haverral mozizni ebben a korban?

Figyelt kérdés
Van egy baráti társaságom ahol feltettem egy kérdést, hogy szeretnénk-e menni moziba megnézni valami filmet, mert legutoljára 4 éve voltunk csoportosan moziban. De mindenki hülyének nézett. Egy ember először azt mondta, hogy minek fizetnél filmért, ha letöltheted 1 hónappal később torrent oldalról. Utána pedig mindenki nekem kapott. Megkérdezte egyik haverom, hogy ezt nem egy lányka akartam volna írni. Utána pedig mindenki egyetértett, hogy ebben a korban a mozi csak és kizárólag randihely. "Egyedül/haverral rohadt ciki, mert kinéznek engem vagy pedig melegnek titulálnak, és ebben a korban a melegek mennek moziba ha 2 fiú megy", írta egy másik. Utána pedig eljátszottak nekem egy jelenetet, hogy mennyire "meleges" kérdést tettem fel, és hogy verjem ki a fejemből a dolgot, 15 év felett a mozi kizárólag randihely. (mondjuk azt tudom, hogy innen a legtöbben moziban jöttek össze a barátnőjükkel) A családi mozi pedig másik kategória, az lóg ki egyedül. Szóval szerintetek is ciki? Nálatok is csak randira jön szóba a mozi?

2018. aug. 1. 18:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már mindent elmondtak. Elég kretén haverjaid vannak :/
2018. szept. 8. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!