Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem támogatnak a barátai...

Miért nem támogatnak a barátaim a tanulással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sajnos elhanyagoltam gyermekként az iskolát, most sem mondanám olyan idősnek magam hisz csak 23 éves vagyok. Van egy lányom aki nagyon korán érkezett,8 általános a legmagasabb végzettségwm belekezdtem a suliba 2 év alatt lerakhatom a 4 évet.. Mellette fodrászkodom és műszempilla hosszabbítóként dolgozom itthon. Valóban nem könnyű mindent egyszerre de nem panaszkodom soha senkinek mégis azt kapom hogy minek pazarlom az időmet az erőmet ha egyszer ígyis dolgozom megélünk stb.. Nem kértem hogy segítsenek bármiben is, de lehúzniuk sem kellene. Szeretnék egy szakmát azt akarom érezni hogyha valahol megkérdezik a végzettségem ne szégyenkezve mondjam ki.. Hogy jobbnak érezzem magam annál aki most vagyok. Nehéz nem kritizálniuk? Már kezdem azt gondolni nem valódi barátok.. :(
2018. júl. 28. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én rákérdeznék nyíltan,hogy ez miért jó nekik. Mindegyikkel szemtől szembe.

Az őszinte válaszaik a kulcs.

Egyébként jogosan gondolod,hogy lehet nem valódi barátok,de az is lehet,hogy a saját lustaságukat akarják rád is kiteríteni. A negatív,jellemgyengék általában mindenkit magukkal akarnak rántani.

Bár mindkét esetben rémesen rosszul járnál. A legfontosabb: ha nem érzed magad jól a társaságukban,akkor hagyd ott őket.

2018. júl. 28. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:
51%

Lehet kívülről úgy tűnik, hogy majdnem beleszakadsz, és csak jót akarnak neked, hogy ne vállalj be annyi mindent, ha nincs szükség rá. :)

De ha zavar, próbáld meg elmondani nekik, hogy ez téged zavar, fejezzék be.

2018. júl. 28. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!