Ezek után már esélytelen, hogy újra barátok legyünk?
Megismertem egy srácot,akivel kb már két éve voltunk haverok. Jól éreztük magunk,aztán megtetsuettem neki,és el akart hívni randira. Én meg normállisan megmondtam ,hogy nagyon bírom,de nem szeretnék tölle többet mint barátság. Utánna nem is értem amúgy mi volt a baja..elutasítottam,és egyből utánna felháborodott,hogy én miért nem érzek semmit.Tulajdonképpen ő azért haragudott meg,meg azért kiabált,és ku.rvázott le,mert én nem érzek iránta többet.
Aztán próbáltam megbeszélni bele,mert hogy azért két évnyi barátságot ne dobjunk el,de most ő fűnek fának azt ecseteli,hogy én használtam ki, és hogy hitegettem,meg hogy van ám önbizalmam...
Ilyenek meg nem is voltak.
Nincs is önbizalmam,semmire nem használtam ki,csak haverok voltunk, és mivel hitegettem? Egyszer se mondtam hogy lesz köztünk több,vagy lehetne valami. Mindig haverként kezeltem,ahogy ő is engem.
Most nem beszélünk egy hete, nekem hiányzik mint HAVER., de nem tudom helyre lehetne e ezt állítani,ha igen akkor meg,hogy.?
Lehet az lesz a legjobb.
Csak próbáltam menteni a helyzetet mert azért sokmindent átéltünk,meg két év azért nem olyan kevés,fölleg hogy színte napi szinten dumáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!