Érdemes lenne ráírnom?
Eléggé komplikált az ügy, de próbálom röviden megfogalmazni. Én egy 19 éves srác vagyok, az illető pedig 20 éves srác. Egy suliba jártunk, kb akkor beszélgettem vele először amikor 9. osztályos voltam, szimpatikusnak tűnt. Egy darabig ez így is volt, amikor kb 10. osztályban összevesztem vele, mert szerinte idegesítő vagyok, onnantól nem beszéltem vele, csak a hugával, akibe szerelmes is vagyok. Nem tudom hogy emiatt-e, de mégjobban berágott rám, és elkezdett a suliban verbálisan szekálni: Bu*i, stb.
Én idén érettségiztem le, a lánnyal még mindig beszélek, bár csak baráti viszonyban vagyok vele. Viszont a sráccal volt egy értelmes, rövid beszélgetésem a suliban, és csak a haverjai körében szekált.
Változtam ezalatt a pár év alatt, komolyabb lettem. Érdemes lenne ráírnom?
Nem egyértelmű, hogy nem szereti a piócákat, AZÉRT kerül?
Legyen már benned önkriktika és szállj már magadba.
Nekem is volt ilyen nyomulós ismerősöm, összekerültünk iskolai feladatnél, aztán már azt hitte, nagy haverok vagyunk, holott engem aztán tök nem érdekelt a közös munkát leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!