Rossz ember vagyok?
legjobb barátnőmmel összevesztem kb fél évig voltunk így nagyon haragban, egymásra se néztünk, pedig egy suliba járunk. Ezután ő kezdeményezett, bocsánatot kért és kibékültünk. Egyáltalán nem olyan a viszonyunk mint régen, de azért elég jóba vagyunk.
Egyik ismerősöm szerint végtelenül kétszínű vagyok/vagyunk mert hogy mikor még rosszba voltunk elhordtuk egymást mindennek. Ez azért nem teljesen így van, valóban nem volt jó véleményünk a másikról, de a közös baráti körünket nem próbáltuk a másik ellen fordítani meg nem voltak rosszindulatú cselekedetek vagy “bosszú”. Inkább csak elkerültük egymást jó távolról.
Valóban baj lenne hogy egy ilyen hosszantartó harag után viszonylag jóban vagyunk? kétszínű vagyok?
a cselekedeteid alapján,illetve azok indokai alapján el tudod dönteni,hogy milyen ember vagy.
pl nem mindegy hogy azért ütsz meg valakit,mert olyan kedved volt,vagy valami okod is volt rá,például ő ment neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!