Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerezzek lányként fiú...

Hogy szerezzek lányként fiú barátokat?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem tudok mert egy idő után ált.össze akarnak velem jönni :/

2018. júl. 7. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Olyan fiúval tudsz barátkozni, akinek nem tetszel. Minden egyéb esetben az ilyen barátság egy marhaság és a férfi kihasználása.
2018. júl. 7. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátkozol, már az elején vágd hozzá, hogy tudja. Ha meg ezután nem akar barátkozni akkor meg úgyis az lett volna amit nem akarsz.
2018. júl. 7. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Meg azt is mond nekik hogy csövesbánatok, akkor nem fognak rád menni.
2018. júl. 7. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
nagyon nem fog menni, mert a legtöbb srác titkon többet akar mindig a lánytól, ez csak olyan ritka kivételeknél fordulhat elő, ha a srácnak egyértelműen nem esete semennyire sem a csaj.
2018. júl. 7. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én egy hatalmas kivétel vagyok! :) :D

Nekem van vagy 5-6 lány barátom és egyiktől sem akarok többet.

Ugyan az egyiknek megmondtam, hogy tetszik, de az egyik legjobb barátom a párja és ezért nem akarok tőlle semmit, mert nagyon aranyosak együtt.

Én 19/F

2018. júl. 7. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4en válaszolnak azt 5felé variálnak szerintem ne halgass rájuk, mond meg még friss baráti kapcsolatban neki hogy te nem akarsz kapcsolatot azt ennyi mit kell ezen bonyolítani ? Vagy ha elmondod nekik hogy off, akkor már nem maradnak a barátaid ?
2018. júl. 7. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

R.i.p.

Olyan idős korban, amikor még " :/ " fejeket használtok nem létezik fiú-lány barátság (bár később se nagyon) mert egy idő után elkezdenek belelátni a kapcsolatba mindenféléket.

Úgy kötöd ki nekik ahogy akarod, hogy nem akarsz velük összejönni, a hormonok erősebbek a szavaidnál.

2018. júl. 7. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

De komolyan.

Meleg pasi?Áh,nem válik be.

A csúnya fiús csaj vagyok se,mert a belsőd számit nem a külsőd...

A mi a baj a barátnőiddel?!

Ja hogy shoppingolnának te meg nem😂

A pasi- barát is szerethet shoppingolni

2018. júl. 7. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom nekem volt pár lány barátom és Sosem éreztem többet mint barátság... Valahogy a lány barátokkal jobban kijövök és Ennyi! Igy én ha nem is teljes mértékben de hiszek a fiu-lány barátságban! Csak már szinte mind kikopott idővel úgy hogy ideje új lány barátot keresnem:)
2018. júl. 8. 11:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Én férfiként keresek lány barátokat, de egyszerűen nem tudok, mert már az elejétől fogva majdnem mind azt hiszi, hogy össze akarok velük jönni és ezért meg se hallgatnak. Vagy azt mondják, hogy szánalmas vagyok, meg lúzer, csak mert teljesen más értékrendem van és mert máshogy oldok meg dolgokat. Meg hogy egyáltalán fel merem magam őszintén vállalni. Az ember azt gondolná, hogy a társadalomban érték, de csak az agresszió a reakció az igyekezetemre. Rengetegen vannak olyanok, akik rám írtak ugyan, hogy barátkoznának velem, de szinte az első két levélváltás után eltűnnek válasz nélkül, vagy az esetek 1 százalékában gerincesen megmondják, hogy nem menne nekik (azokat még tisztelem is emiatt, hogy bátrak voltak és megmondták).

Amikor meg elmondom, hogy nem összejönni akarok velük, mert már van barátnőm, akivel szeretjük egymást, jön a népfelhördülés, hogy mi az, hogy őmellette lányokkal akarok barátkozni. Még barátnőm is jobban megért engem, de ő is tudja, hogy barátokra is szükségem van.

2018. júl. 9. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!