Szerintetek jogos a kiakadásom?
Egyebkent irigylem azokat a fiukat/lanyokat akiknek van baratjuk az ellenkezo nembol :/
Nalunk a suliba 1 lany sincs ugyhogy hatranybol indulok :D :D
3 as 5 os 6 os 7 es vagyok :D
Akkor biztosan azert mondta mert feltekeny az alakodra :)
3,5,6,7 vagyok
Amugy nekem is vannak erdekes torteneteim az ellenkezo nemmel kapcsolatban de nem untatnalak vele ugyhogy nem irom ide :D
Teljesen jogos, igen, egy lány számára a mellméret mindig érzékeny téma, hiszen úgy gondolják, hogy ez határozza meg a nőiességüket, és pontosan ezért aljas és primitív dolog ezzel viccelődni. Általában pont az ilyen buta, kicsinyes emberek próbálkoznak ezzel, akik egyébként nem tudnak mivel megtámadni. Hasonlót én is tapasztaltam már, csak fordított esetben. Még korábban valami miatt vitába keveredtem egy lánnyal, és azzal próbált visszavágni, hogy biztos kicsi a micsodám. Nem mintha bármi köze lett volna ennek a témához, vagy látta volna valaha, de többet nem is néztem ki belőle... :)
Több időt legalább nem pazarolsz erre a haverodra, úgy, hogy meg sem érdemli. Másrészről még bóknak is felfoghatod ezt az egészet, hiszen biztos csak azért csinálta, mert a konkurenciát látta benned, és sokkal vonzóbb vagy nála.
Mit sportolsz egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!