Más is van aki a kétszemélyes barátságot preferálja?
Én ilyen vagyok, de így nem sok embert érdeklek. Mert a korombeliek többségének a minél több ember a lényeg. Úgy értem ezt hogy valakinek van több barátja de minddel külön foglalkozik. Nekem egy a lényeg, hogy jol erezzem magam a másikkal.
18L
Én is így vagyok vele, lehet ez az oka, hogy nincs sok barátom...
17L
Nekem is csak egy barát kell, akivel jobban számíthatunk egymásra mint a világon bárkire, de mivel nincs ilyen ezért marad a 0-24 internetezés és elfojtom a magányt. :D
19/F
Hát ja.. külön barátokkal én sem tudnék foglalkozni, főleg a manapság divatos felszínes-érdek-extrovertált kapcsolatok nagyon taszítanak.
Vagy egyetlen igazi barát, vagy egy baráti társaság, ahol mindnyájan egymás lelkitársai vagyunk. Sajnos egyelőre ez csak ábránd nekem is 🙂
25f
Nekem se volt soha sok barátom.Talán 2 olyan embert ismerek,akit tényleg a barátomnak nevezhetek.Az egyiket óvoda óta ismerem.
Azok akiknek sok "barátjuk" van,azoknak az embereknek nincs a legtöbb esetben egy se,mert a barátaik sokkal inkább csak haverok.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!