Neked hány olyan ember volt az életedben, akivel valamilyen oknál fogva megszakitottad a kapcsolatot?
A kérdésről egyik ismerősöm jutott eszembe. Azt tapasztaltam hogy folyton rossz tanácsokat ad mindenkinek. Abban reménykedve hogy neki előnye, másoknak meg hátránya lesz belőle. El is neveztem anti-embernek és a szemébe is megmondtam hogy kártékony emberekre nincs szüksége sem nekem, sem a világnak. Persze önmagára nézve is kártékony mert azt hallom róla hogy újabban alkoholista. Valamint a hölgyeknek sincs rá szükségük mert eddig akivel próbálkozott, mind sikítozva futott el előle. Valamint tőle tudtam meg hogy a saját apja számára is "mérgező" anti-ember volt, és a végén az apja öngyilkos lett.
Hát fura ez hogy valaki másokat lenyomva próbál feljebb jutni, mint valami fuldokló. Csak hát valójában akkor is rosszul jár ha más tényleg megfullad, ő meg életben marad.
Hát sajnos nagyon sok emberrel megszakítottam a kapcsolatot, sok családtaggal is. Barátnőkkel, akikről kiderült, hogy össze-vissza hazudoznak, vagy csak szimplán egy csúnya barátnő mellett szebbnek érezték magukat, vagy csak a saját problémáiról tudott beszélni, engem meg szóhoz sem hagyott jutni, akkor is belevágott a szavamba. De ilyen energiavámpír emberektől is megszabadultam, akit állandóan támogatni kellett lelkileg, és nem is keresett megoldást a problémáira, csak a siránkozásból élt. Volt, akinek megmondtam, hogy befejeztem, volt akinek nem. Utólag én is sajnálom, ha lezáratlanul szakítom meg a kapcsolatot, de most már igyekszem ezt elkerülni.
Legjobban a nagyapámat sajnálom, akivel az egész család megszakította a kapcsolatot, mert borzasztó ember volt, tényleg kivételesen borzasztó, de a végén egyedül halt meg, és hatalmas lelkiismeret furdalásom volt, mert az egész családból engem szeretett a legjobban, én mégsem tudtam neki megbocsájtani, amit a többi családtagommal tett. Szóval az utolsó 4 évben felé sem nézett senki, max véletlenül futottunk össze vele, és nem tudtuk, hogy ilyen beteg lett, de mint kiderült, ő sem tudta, de ezt a mai napig nem nagyon tudtam teljesen feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!