Kibeszélt a legjobb barátom! Mit tegyek?
Mellesleg, (előző vagyok) nekünk volt miről véleményt írni. Ha az első pár válasz után észrevetted volna magad, akkor nem jött volna ennyi téged szidalmazó komment. Csak magad alatt vágtad a fát.
A haverodról meg csak annyit, hogy az, hogy azt mondja, szerinte szerelmes vagy valakibe a hátad mögött, nem a világ vége. Nem olyanokat mondott, hogy húú milyen gáz vagy, vagy mit tudom én... Mond meg neki, hogy nem tetszik a srác és, hogy ne terjesszen ilyeneket mert neked rosszul esik. Ha a barátod, úgyis megérti, ha nem akkor meg teljesen mindegy.
Ahogy az egyik előttem válaszoló mondta, a kommunikáció a titok. Egyszerűen le lehet rendezni ezeket, csak beszéjetek róla. És húzzatok egy határt. Nekem volt olyan osztálytársam aki kiverte a hisztit ( még negyedikben...), hogy őt mindenki kibeszéli és, hogy az összes barátja bunkó... Nos, igen, arról beszéltünk, hogy tök jó hangja van és szerintünk ha tanárhoz járna akkor fel is léphetne egy csomó helyen.
Persze ez a szerelem dolog valamivel rosszabb, de gondolom tudod milyenek az emberek, jó emberismerő vagy (az itt leírt nyomorékozásodból ítélve) és tisztában vagy vele, hogy a rosszindulatú pletyka célja az, hogy téged bántsanak. Ha ezt nem hagyod, abba fogják hagyni, mert ráunnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!