Hol tudnék barátkozni? ☺
Az ismerkedés szakaszában a félénkség mit jelent? Nem mondasz magadról semmit?
Vagy soha nem akarsz találkozni, közös élményt átélni az új barátoddal?
Esetleg nem osztod majd meg soha a rajzod? :)
Nem értem, hogy mért mondod a félénkséget, mint problémát.
Ha közös a húr, pendül a hang, akkor nincs félénkség, csak paranoia, meg indokok keresése a lustaságra, a lépésre, az új átélésére.
Sok "félénk" embert ismertem, és mind csak az otthon melegében megélt dolgokt szerette, "félt" kimenni.
Ez a luxus, kényelem az, ami miatt soha nem lett valós ölelésből fakadó megértése, barátsága, párkapcsolata, mert "félénk" volt.
Nyugtass meg kérlek kedves kérdező, hogy nem ilyen félénk vagy!
És a rajzaid nem publikálod valahol? Ott sok azonos irányultságú ember elismeri, érdeklődik a tehetséged iránt (ha van).
Az meg, hogy lány vagy, csak a netes kiéhezetteket vonzza, a barátság alapja nem kérdezi meg, hogy fiú, vagy lány vagy...
És amúgy mért nincs a való életből barátod?
Milyen az önkritikád? Érdekel a valós válasz, félelmek nélkül! :)
#3 hát úgy vagyok félénk hogy nem merek másokat megszólítani ha szimpatikus vagy ha épp segítségre lenne szükségem. És halkan beszélek nagyon sokszor, meg is kell ismételnem magam... nem tudom hol publikálhatnám a rajzaim de jó lenne hasonló érdeklődésűekkel megismerkedni ☺
ki szoktam mozdulni de csak egy másik városba utazok sétálgatok
És vannak barátaim de az a pár is az osztálytársam... és nincs idejük sajnos.
azt hogy 17 lány vagyok azért írtam mert gondolom mást tanácsolnátok egy 30 éves férfinak vagy ilyesmi ☺ köszi a válaszokat amúgy☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!