Otthagyjam őket/őt végleg?
3 évvel idősebb tesóm baráti körében voltam egy ideig ( mivel a velem egykorúakkal nem nagyon találom a közös hangot, és nagyon barátaim sincsenek :/ )
Minden szép és jó volt, de aztán egyszercsak "kilöktek" a köreikből. Nagyon szarul esett, főleg, hogy egy lány is van ebben a közösségben, akivel többet is éreztünk egymás iránt ( lehet, hogy Ő is csak átvert :/ ).
Van még egy chat-csoport amiben többen is benne vagyunk és irogatunk hülyeségeket, de már kezdem unni, mert tudom, hogy feleslegesen reménykedem, hátha még a lány is ír ( mert egyik napról a másikra, nem írt semmit és azóta sem [kb 2 hete])
Azon gondolkodom, hogy végleg elkéne hagynom őket, de nagyon nehéz lenne, de az is csak a lány miatt. :(
Nagyon-nagyon le vagyok törve miatta, mert azthittem, hogy tényleg komoly... Túl naív vagyok...
De a lényeg, hogy valahogy kikéne lépni és felszívódni előlük/előle :(
Hogyan lehetne ezt úgy megoldanom, hogy fájdalom nélkül menjek tovább???
Az idő nem nagyon fog segíteni, mert teljesen beleszerettem a lányba... Ő lett az ideálom stb... Segítsetek kérlek!!!
Hány éves vagy? Szerintem beszélj a testvéreddel erről az egészről, ő talán tudna segíteni.
Nem biztos, hogy kiközösítettek. 2 hét nem olyan nagy idő, lehet, hogy csak mindenkinek közbejött valami.
Ha tudok segíteni valamiben írj nyugodtan.
7. Ebben igazat kell neked adnom.
És köszönöm az eddigi válaszokat is!
A lány pedig nem volt velem szemét, hanem egyszercsak felszívódott előlem, de a többiekkel még beszélget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!