Van egy ismerősöm egy srác, akit edzőtrremben ismertem meg. Megmondta, hogy tetszem neki, de mondtam hogy én nem akarok tőle semmit. Abban maradtunk, hogy barátok leszünk. Múltkor hívott hogy megyek-e edzeni, mentem, de jött az egyik barátja is. Aztán ott ő egyből elment edzeni, kb fél szót nem szólt hozzám, de a barátja igen, rendes volt, szóval beszélgettünk. Általános témákról, és nem értünk egymáshoz. Mikor kimentünk, a haverom elkezdett velünk ordítozni,a haverjának hogy jóformán az "orra előtt b****a nőjét" , nekem meg hogy egy mocskos r****c vagyok, hogy efy masik srac f****t sz****m mikozben ő itt van. Soha nem küldtem felé semmilyen jeleket. Nem így kellett volna viselkednem?
2018. jún. 18. 20:06
1/8 anonim válasza:
Csak annyi, hogy soha ne akarj barátkozni azzal, aki bepróbálkozik nálad, de te nem akarsz tőle “olyasmit”. Mert a másiknak ugyanúgy tetszel, és azért akar a közeledben maradni, hátha meggondolod magad. Szóval ne félj nemet mondani kompenzálás nélkül. Nem kell hozzátenni, hogy “nem, de nagyonszimpatikus, meg igazán jó ember vagy, tartsuk a kapcsolatot barátilag”. Nem, és kész. És akkor a másik nem fog reménykedni, hogy hátha később meggondolod magad. Mindenesetre fura volt ez a jelenet, de ez is azért volt, mert nem egyszerűen elutasítottad, hanem felajánlottál helyette barátságot, amit ő jelzésnek vett.
2018. jún. 18. 20:18
2/8 A kérdező kommentje:
Hát az elején mikor nyomult , mondtam hogy döntse el tud e csak a barátom lenni. Ő mondta hogy igen.
2018. jún. 18. 20:36
3/8 anonim válasza:
Mostantol.keruld el. Aki velem vagy elottem igy beszelne az mar a baratom se lenne tobbe. Legkozelebb majd megut? Ez a srac idegbeteg. Veled nem volt baj, de az o viselkedesevel sulyos prpblemak vannak.
Es ha egy fiu ra van gerjedve valakire, akkor 50-bol 1 ha tud barat lenni es esetleg varni hatha megis maskepp alakulnak a dolgok.
A tobbinek ez allatkinzas. Maskor ne hidd el.
2018. jún. 19. 11:34
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én se hittem hogy menni fog barátként, de azert nem akartam elszakadni tőle. Teljesen normálisnak tűnt, nem néztem volna ki belőle egy ilyen elmebajg. De ami jobban bánt, hogy a haverját is letiltotta es nagyon haragszanak egymásra, pedig nagyon jóban voltak
2018. jún. 19. 12:03
5/8 anonim válasza:
Én bizotsan betörtem volna az orrát, ha engem kváz le, meg velem beszél ilyen ocsmány stílusban.
De te se "bartákozni" akarjál vele, mikor ő arra vár, mikor dughat meg, hanem mondd meg neki, hogy hagyjon békén.
2018. jún. 19. 12:07
6/8 acelsziv válasza:
Megrohasztotta az agyát a koksz
2018. jún. 19. 12:28
7/8 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam esetleg tudja értelmesen kezelni a helyzetet
2018. jún. 19. 22:12
8/8 acelsziv válasza:
Megfigyeltem, hogy a keményen gyúró emberek többsége súlyos önértékelési gondokkal küzd. Ennél fogva a szituációkat is pocsékul kezelik. A nagy hangú üvöltés is erre utal. A hangjával, a kigyúrt testtel és a stílusával akarja kompenzálni ami belül hiányzik. Mint a pulyka amikor felfújja magát. Vagy inkább a csivava amelyik elkezd visítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!