Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek nem így kellett...

Szerintetek nem így kellett volna viselkednem?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm egy srác, akit edzőtrremben ismertem meg. Megmondta, hogy tetszem neki, de mondtam hogy én nem akarok tőle semmit. Abban maradtunk, hogy barátok leszünk. Múltkor hívott hogy megyek-e edzeni, mentem, de jött az egyik barátja is. Aztán ott ő egyből elment edzeni, kb fél szót nem szólt hozzám, de a barátja igen, rendes volt, szóval beszélgettünk. Általános témákról, és nem értünk egymáshoz. Mikor kimentünk, a haverom elkezdett velünk ordítozni,a haverjának hogy jóformán az "orra előtt b****a nőjét" , nekem meg hogy egy mocskos r****c vagyok, hogy efy masik srac f****t sz****m mikozben ő itt van. Soha nem küldtem felé semmilyen jeleket. Nem így kellett volna viselkednem?
2018. jún. 18. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi, hogy soha ne akarj barátkozni azzal, aki bepróbálkozik nálad, de te nem akarsz tőle “olyasmit”. Mert a másiknak ugyanúgy tetszel, és azért akar a közeledben maradni, hátha meggondolod magad. Szóval ne félj nemet mondani kompenzálás nélkül. Nem kell hozzátenni, hogy “nem, de nagyonszimpatikus, meg igazán jó ember vagy, tartsuk a kapcsolatot barátilag”. Nem, és kész. És akkor a másik nem fog reménykedni, hogy hátha később meggondolod magad. Mindenesetre fura volt ez a jelenet, de ez is azért volt, mert nem egyszerűen elutasítottad, hanem felajánlottál helyette barátságot, amit ő jelzésnek vett.
2018. jún. 18. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát az elején mikor nyomult , mondtam hogy döntse el tud e csak a barátom lenni. Ő mondta hogy igen.
2018. jún. 18. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Mostantol.keruld el. Aki velem vagy elottem igy beszelne az mar a baratom se lenne tobbe. Legkozelebb majd megut? Ez a srac idegbeteg. Veled nem volt baj, de az o viselkedesevel sulyos prpblemak vannak.

Es ha egy fiu ra van gerjedve valakire, akkor 50-bol 1 ha tud barat lenni es esetleg varni hatha megis maskepp alakulnak a dolgok.

A tobbinek ez allatkinzas. Maskor ne hidd el.

2018. jún. 19. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én se hittem hogy menni fog barátként, de azert nem akartam elszakadni tőle. Teljesen normálisnak tűnt, nem néztem volna ki belőle egy ilyen elmebajg. De ami jobban bánt, hogy a haverját is letiltotta es nagyon haragszanak egymásra, pedig nagyon jóban voltak
2018. jún. 19. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Én bizotsan betörtem volna az orrát, ha engem kváz le, meg velem beszél ilyen ocsmány stílusban.

De te se "bartákozni" akarjál vele, mikor ő arra vár, mikor dughat meg, hanem mondd meg neki, hogy hagyjon békén.

2018. jún. 19. 12:07
 6/8 acelsziv ***** válasza:
Megrohasztotta az agyát a koksz
2018. jún. 19. 12:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam esetleg tudja értelmesen kezelni a helyzetet
2018. jún. 19. 22:12
 8/8 acelsziv ***** válasza:

Megfigyeltem, hogy a keményen gyúró emberek többsége súlyos önértékelési gondokkal küzd. Ennél fogva a szituációkat is pocsékul kezelik. A nagy hangú üvöltés is erre utal. A hangjával, a kigyúrt testtel és a stílusával akarja kompenzálni ami belül hiányzik. Mint a pulyka amikor felfújja magát. Vagy inkább a csivava amelyik elkezd visítani.

De közben retteg mindenkitől.

Örülj, hogy megszabadultál tőle.

2018. jún. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!