Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit vinnétek egy olyan lány...

Mit vinnétek egy olyan lány születésnapjára, akit nemrég ismertetek meg?

Figyelt kérdés

Az elmúlt másfél hónapban többször is voltam diákmunkán és ott összebarátkoztam egy lánnyal, aki meghívott a születésnapi bulijára. Az a problémám, hogy amúgy eddig a munkán kívül nem találkoztam vele és csak ott beszélgettünk, és mivel nem ismerem annyira így nem tudom mit vihetnék neki. Annyi megmaradt az egyik beszélgetésünk során, hogy szereti a rózsát. Nem szeretnék üres kézzel menni, a virág azért nem tetszik, mert két busszal kell majd fél-fél órát utaznom és félek, hogy nem marad ép. Van valami sablon, de jó ajándékötlete valakinek? Az egyetlen, ami eszembe jutott, az a zenélős képeslap, ami elvileg nagyon tetszik neki. Szereti a horoszkóptémát, így lehet egy szülinapos üzenet mellett beleírok még valami ilyet is. De egy képeslapot önmagában csak nem adnék :/

(23-án lesz a buli)

2018. jún. 17. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Valami finom csokit adnék neki, azzal általában nem lehet melléfogni.
2018. jún. 17. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Bio csokit...
2018. jún. 17. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Készíts ötliteres uborkásüvegbe minikertet (növényösszeültetést) neki: nem drága, ötletes és emlékezetes lesz neki.
2018. jún. 17. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Szinpad vazze, szinpad, nem csoki..
2018. jún. 17. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy egy 4K monitort. Annak lehet jobban orulne mint a szinpadnak
2018. jún. 17. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:

buliba nem vinnék virágot.

csoki és bor.

2018. jún. 17. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Sör és metál
2018. jún. 17. 22:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Maradok a csokinál, köszi srácok :'D
2018. jún. 18. 03:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha mindig sminkel ,akkor egy highlighterrel könnyre fakasztod. :-D Sok helyen lehet kapni kisebb befőttes üveg szerűséget szívószállal, megtöltheted olyan csokival, cukorral ami nem olvad szét.
2018. jún. 19. 08:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Óvszer ;)
2018. júl. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!