Mit vinnétek egy olyan lány születésnapjára, akit nemrég ismertetek meg?
Az elmúlt másfél hónapban többször is voltam diákmunkán és ott összebarátkoztam egy lánnyal, aki meghívott a születésnapi bulijára. Az a problémám, hogy amúgy eddig a munkán kívül nem találkoztam vele és csak ott beszélgettünk, és mivel nem ismerem annyira így nem tudom mit vihetnék neki. Annyi megmaradt az egyik beszélgetésünk során, hogy szereti a rózsát. Nem szeretnék üres kézzel menni, a virág azért nem tetszik, mert két busszal kell majd fél-fél órát utaznom és félek, hogy nem marad ép. Van valami sablon, de jó ajándékötlete valakinek? Az egyetlen, ami eszembe jutott, az a zenélős képeslap, ami elvileg nagyon tetszik neki. Szereti a horoszkóptémát, így lehet egy szülinapos üzenet mellett beleírok még valami ilyet is. De egy képeslapot önmagában csak nem adnék :/
(23-án lesz a buli)
buliba nem vinnék virágot.
csoki és bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!