Balatonon meg fogják bámulni a striákat a hasamon? 18/f
Ne parázz már ennyire, fogadd el önmagad és ne foglalkozz ennyit azzal, vajon mit gondolnak mások! Hidd el, le se fogják szarni a striákat.
Én nő vagyok, tele van a combom, a hasam, a csípőm, ráadásul kb. egy éve egészségügyi okokból elég sokat híztam. Soha senki nem bámulja meg a striáimat, se a nagy hasamat, se semmit. Nem szépségversenyre mész, hanem jól érezni magadat! Gondolom a barátaid sem azért akarnak veled a Balatonra menni, mert tökéletesnek gondolják a testedet. Hanem mert bírjátok egymást és jól akartok szórakozni.
legjobb barátomnak is van és?
elhíztál, vagy hirtelen nőttél ez van
A striák miatt ne parázz, sok lánynál olyan karizmatikus hatást keltenek akár a valódi sebhelyek.
Nekem a hasamon még sosem volt, de a combomtól kezdve a fenekemen át a mellemig mindenhol vannak. Sokszor még menőnek is érzem magam, hogy úgy szétdolgoztam a combjaim, hogy széjjelszakadt rajta a bőr. (A mellemen nyilván nem az edzés miatt feltünősködnek :/ )
Ha meg is bámulnak ne másokkal és a testeddel foglalkozz, sok jó évet vesztettem el ilyen gondolatok miatt. Élvezd a strandot, szórakozz.
Én is jó pár évet elvesztegettem így, hogy kevés súlyfelesleggel nem mertem fürdőruhára levetkőzni.
160 kilós ismerősömet sem bámulják meg, pedig neki aztán nemcsak striás a bőre.
Én is annyi idős vagyok mint te és lány, akiket ez általában sokkal jobban zavar. Nekem a combomon vannak, az iszonyat fehér bőrömön nagyon feltűnőek, de eszembe nem jutna emiatt felhagyni a strandolással. Ha valakinek nem tetszik, nézzen máshova, a strand nem fürdőruhamodell-verseny.
Menjél te is és szórakozz nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!