Szerintetek elhanyagol?
Van a suliban egy barátnőm. Ő persze sokkal szebb meg menőbb mint én ezért többen is mondták hogy kihasznál...
Nemrég voltunk egy kiránduláson(3nap) és ott
egyszerűen más lányokkal volt engem le se sz*rt nem törődött velem. Mentünk mindenféle programokra és próbáltam
úgymond kicsit “odaférkőzni” hozzá de bármit mondtam épphogy reagált ment a többiekhez és
abból is elegem van ha én
megkérem őt egy apróság ra akkor
ő nem csinálja meg meg nem
segít Èn pedig ellenben mindig ott vagyok neki és hallgatom ahogy a
barátjáról beszél non stop.
Talán szégyell engem? Mert valljuk be képet egyszer sem rak ki velem és ez azért furcsa mert elvárja hogy én mindig vele takjak ki meg
Irjam ki az oldalaira...
Az is az egyik dolog még hogy van 1-2 lány akit nem igazán kedvelem ők sem engem de a lényeg hogy
ő attól meg midnig beszél
velük,sőt...
Ami oersze normális nem varom el hogy akit utálok ő is..csak hát elvileg a barátok többségének ez a dolga. Én pl utálom azt aki vele bunkózik.
Ráadásul egyszer jól éreztem magam a bőrömbe (mert ő mindig olyan menő ruhákat hord) és akkor mondta hogy a póló tűtjem kő meg ez meg az...a többiek mondtak hogy jol nez ki... én ilyenkor ugy erzem kicsit irigy ram hogy egyszer egy évben jobban öltözködik stb. Es ha felvennék valami olyat mondana hogy k**v*s meg nem tudom közben adja magát a fiúknak úg hogy van barátja ...
Nyilván való most csak a bajokat mondtam el vannak szép pillanatok is és én szeretem meg talán ô is engem de már vannak bennem kételyek hisz egyre bunkók velem..
Ti mit gondoltok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!