Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek az életemmel?

Mit tegyek az életemmel?

Figyelt kérdés

Egy barátom sincs igaz eddig sem volt valami sok már nem járok sehova eddig sem jártam nagyon, terveim sincsenek már,semmi kedvem semmihez, élni sincs kedvem.

Segítsetek!!

2018. máj. 27. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hivd a 116-123 -as szamot...
2018. máj. 27. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Ne függj másoktól. Érd el, hogy meghaladod a dualitást, a függést és tiszta tudattal létezz. Erre jó a zen, a meditáció, próbáld a világot nem jóban és rosszban szemlélni, hanem középutat gyakorolni.
2018. máj. 27. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a problémában szenvedek, nem látom a kiutat, főleg a magányból.
2018. máj. 27. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Irj privit
2018. máj. 27. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre nekem lett egy tökéletes megoldásom. Költözz el. Elmész dolgozni, már az jobb ha dolgozol, emberek között vagy... teszel el magadnak pénzt, aztán lelépsz albérletbe. Ha panelba mész ott több az ember és olcsóbb is... tipp: menj munkás szállóra. Alapból kapsz 2 szobatársat akikkel mindenféleképpen barátkoznod kell ugyanis együtt laktok... ha dolgozol ott is sok emberrel haverkodhatsz... ha suliba jársz még akkor menj el kollégiumba.
2018. máj. 27. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is írhattok.
2018. máj. 27. 22:50
 7/7 anonim válasza:

Irány külföld. Ugyan annyi hátránnyal indulsz, mintha itthon kezdenél magaddal valamit :D

Fogd fel úgy, hogy könnyebb dolgod van. Nem viccelek, én komolyan megpróbálnám.

2018. jún. 24. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!