Üdv! Miért lett ellenséges egy lány velem? Bővebben lent 18f

semmit, engedd el. ez a normális. gondolom fiatalabb is pár évvel.
én elég sokáig próbálkoztam mindenkivel maximálisan kialakítani valami szoros kapcsolatot fokozatosan, de rájöttem, hogy ezt már elég kevesen igénylik, fölösleges energiapazarlás, meg persze rosszabbul is esik, ha elkezdenek hanyagolni.
azóta inkább én is így bánok az emberekkel. megismerek valakit, felszínesen elbeszélgetek vele, aztán ha megunjuk egymást, akkor elköszönünk...(képletesen, mert ugye ezek már annyit se tudnak mondani, hogy bocs, de meguntalak, ne beszéljünk).

SOS kérdezz rá, hogy mi a franc miatt viselkedik így, mert ez így nem mehet tovább. Tilos így viselkednie, mert ez így nem következetes. Ha egyszer barátkoztok és kedves veled, akkor tilos egyik pillanatról a másikra ellened fordulnia minden ok nélkül. Az pedig főleg tilos, hogy otthagy a francba szó nélkül csak mert megteheti. Ez teljes mértékű kihasználás lenne.
Amennyiben a helyzet nem javul, azonnal keresni kell egy másik lányt, mint ahogy én is csinálom évek óta. Most is ellenséges lett velem egy lány és ezért keresek helyette egy másikat, aki barátkozik velem. Ez nálam így működik, a neurotipikus hagyományok nálam nem jönnek be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!