Hogyan beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már barátnők vagyunk 2 éve. Az első évben tök jól kijöttünk, nem veszekedtünk sokat, és megbíztam benne. Most pedig jött nemrég egy új lány az osztályba, és elvette őt tőlem. Azóta már eltelt 1 hónap, de még mindig nem tudom ezt elfeledni hogy így elhanyagolt 2 teljes hónapon keresztül. Már nem olyan a barátságunk, de megbántani se szeretném. Hogyan beszéljek vele? (nem messengeren vagy egyéb ilyen chat oldalakon, hanem a valóságban)
2018. máj. 15. 20:09
2/2 anonim válasza:
Szia! Tudok neked tanávsot adni😉. Iskolán kivül, lehetőleg hétvégén kérd meg hogy felmehetsz hozzá, és beszélgessetek. Majd kicsit késöbb tapints rá a témára hogy ugy érzed hogy elhanyagol. Ha igazán a legjobb barátnőd akkor megérti, és többet lóg veled mint a másik lánnyal😉
Remélem tudtam segiteni
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!