Hol tudnék egy fiú barátot szerezni?
Vágyom egy fiú barátra,akivel bármikor,és bármit meg lehet beszélni,hülyülni stb.
Hol találhatnék egy ilyen fiú barátot?
14/L
+1 az elsőnek
Sok itt a zakkant.
most akkor találni szeretnél vagy szerezni? mert ha szerezni, akkor én jó pénzért leszek a fiú barátod XD
de amúgy őszintén, 14 éves vagy...az iskolában nincs elég hasonló korú, akik közül választhatnál?
ennél csak rosszabb lehetőséged lesz, ebben az elsővel egyetértek...itt is találhatsz, csak az nem 14 hanem 24 éves lesz...
Igen,azt tudom,hogy itt sok a zakantt,de gondoltam felteszem ezt a kérdést,hátha kapok valami jó tanácsot.
A suliban nincs olyan fiú akivel jóba vagyok...:/ az osztály nagyrésze fiú,de ők elvannak egymással,és nincs nagyon közös témánk se...
Egyetértek a sporttal. Nézz utána a lehetőségeknek. Mégcsak ügyesnek sem kell lenned, ez csak játék általában 🙂
Nyári tábor
Délutáni foglalkozás, mint pl drámacsoport, tánc, hobbis dolog. Bármi, ahol azért lehet dumálni és srácok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!