Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok! Szerintetek sexi ez a...

Lányok! Szerintetek sexi ez a felső test? Google.com/file/d/1yLi_AMTHianINCeVI0cOaCX82WJYSlIZ/view? Usp=drivesdk

Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2018. máj. 11. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csak valami 404 Errort látok meg egy robotot aminek letört keze lába..egyébként egész helyes.

Linkelés level boss

2018. máj. 11. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Kár, pedig én megnéztem volna...
2018. máj. 12. 01:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Cuki a Mikrobi, de erről kellene vélemény? Minden férfitest szexi.
2018. máj. 12. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy lehet az, hogy egyesek egy egyszerű magyar jövevényszót nem bírnak leírni helyesen. SZEX, SZEXI, NEM SEX, SEXI! Tudod, magyar mondatban magyar szavakat használunk, és ez a jövevényszó már elég régen honosodott, így magyar helyesírás szerint kell írni.
2018. máj. 13. 06:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Na megvan, hogyan kellett javítani a linket! (Az, ahogyan megadtad a linket, biztosan nem sZexi.)

[link] Usp=drivesdk

Lányok, linkre fel! :)

Magánvélemény: a túlzottan kigyúrt test azt kommunikálja, hogy vagy testképzavaros vagy, vagy félsz. Egyik sem lenne szexi. Max. 30%-ot még tolhatsz ezen, de amúgy rendben vagy így ebben a korban. Persze lehet, hogy lejjebb majd megcáfolnak a lányok.

2018. máj. 15. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!