Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol és hogyan tudnék fiúbaráto...

Hol és hogyan tudnék fiúbarátokat szerezni? 20L

Figyelt kérdés

3 éve párkapcsolatban élek, (mielőtt bárki félre értené) és szeretnék fiú haverokat, mert úgy érzem jobban érezném magam fiú barát társaságában (nyilván kizárólag barátnak). Én mindig szerettem volna fiú barátokat, de nem olyan volt a környezetem, és ha jóba is lettem 1-2-vel, róluk is kiderült, hogy többet akarnak, persze a barátom miatt nem közeledtek, de nem is beszélnek nagyon velem. Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudnék fiú haverokra lelni, ha a suli már nem jöhet szóba (főleg, hogy most ballagtam :D )

"fiú és lány között nincs barátság" meg egyéb okosságokra nem vagyok kíváncsi, csak érdekel tényleg milyen lehetőségek vannak.

20L

2018. máj. 10. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem szeretnéd, hogy a fiú többet gondoljon bele a barátságba (és hogy a párod esetleg féltékeny legyen), akkor a legjobb megoldás, ha meleg fiúval barátkozol.
2018. máj. 11. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
A normalis fiuk nem baratkoznak lanyokkal.
2018. máj. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!