Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » INTJ személyiségű emberekhez...

INTJ személyiségű emberekhez milyen személyiségek "passzolnak"?

Figyelt kérdés

A teszt szerint én is ebbe a személyiségtípusba tartozom és elég magányosnak érzem magam..Nem igazán találkoztam eddig olyan emberekkel, akik megfogtak volna, mindenkivel csak max elbeszélgetni tudok, de egy személyre se mondanám, hogy egy hullámhosszon vagyunk és barátként tudok rá tekinteni.

Vannak olyan személyiségtípusok, akik elvileg jó párost alkotnak az INTJ-kkel? Ha igen, melyek azok?

2018. máj. 7. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Te mas intj-kkel jol kijottel? Mert en nem igazan. Elnyomni probaljuk egymast...

ISTJ baratommal nagyon jol megvagyunk

2018. máj. 7. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
ENTP passzol hozzá a legjobban.
2018. máj. 7. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, az Intj egész extrák, bár némelyiket nagyon hidegenek és érzéktelennek ítéltem meg. Pl. nem értik meg, miért sértik meg az embereket a viselkedésükkel... Keveset mosolyognak stb.

Enfp/Infp-hez illesz leginkább, én is ez vagyok...

2018. máj. 8. 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőm INTJ volt, én INFJ vagyok és nagyon jól kijöttünk. Ezen kívül úgy vettem észre az INTP-kkel és az INFP-kkel is egy hullámhosszon van.
2018. máj. 29. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A többi NT, azaz INTP, ENTJ és ENTP. Én is INTJ vagyok, velük és más INTJ-kkel találom meg legjobban a közös hangot, még néha INFJ-kkel is elvagyok, de sokszor érzékelem azt velük kapcsolatban, hogy képtelenek ésszerűen viselkedni, az érzelmi alapú érveiktől kicsit hisztisek is. A magam részéről az ellentétek kiegészítik egymást klisét az INTJ-kkel kapcsolatban úgy tartom ostobaságnak, ahogyan van, egy INTJ-t hosszútávon halálra idegesítik az F típusok még haverként is, melléjük kemény, nagyon-nagyon intelligens, kicsit nyers beállítottságú emberek jók társaságnak, akik mellett nem kell állandóan azon tépelődni, hogy megbántódnak-e egy karcosabb megjegyzéstől :P
2018. máj. 30. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én INTJ vagyok s az akivel a legjobban kijövök INFP.
2018. szept. 2. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egész jól kijövök az INFJ-kkel, de viszonylag hamar fel tudnak húzni is egyben. Akiket nagyon bírok, azok az INTJ-k és az ENTJ-k, az ENTP-k.
2018. szept. 14. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:
INTJ vagyok, a legjobban a többi INTJ és az INFJ személyekkel jövök ki, de az ENFP-ket is kedvelem. :D
2021. jún. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!