Van itt olyan ember, aki huszonévesen depresszióval küzd?
Sziasztok!
Azért írtam ki ezt a kérdést, mert szeretnék ismerkedni hasonló betegséggel küzdő emberekkel. Én magam jó régóta szenvedek ebben, a közvetlen környezetemben sajnos nincs senki, akivel beszélhetnék.
Nem "panaszkodás" céljából akarok velem hasonló emberekkel beszélni, hanem arról, hogy kinek mi a tapasztalata, milyen élete volt eddig stb.
Az életkort korlátoztam, azt hiszem hasonló korúakkal értenénk meg egymást.
27/f
🙋🏼♀️
En itt vagyok. 21 eves vagyok es kevert szorongasos depressziom van. Jogi karra jartam es a nyomas miatt alakult ki nalam.
Ha gondolod irhatsz..
4 éve kűzdök vele, az utolsó fél évem talán a legnehezebb. Nem tudom beleférek e a megadott korcsoportba, de azt hiszem igen, szóval ha gondolod, írhatsz nekem.
23/N
Én már nem vagyok depressziós, de volt pár időszak mikor közel voltam a depresszióhoz.
Azt vettem észre, hogy akkor alakul ki, mikor úgy látom rossz irányba mennek a dolgok, és nincs rájuk ráhatásom. Ilyenkor meg kell szabadulni attól a gondolattól, hogy te akard befolyásolni az életed, és csinálni azt, ami az adott helyzerben optimális. Ez nagyon nehéz.
Remélem segítettem, javaslom kirándulj a természetben, és jobbulást!
Ha közel voltál a depresszióhoz, akkor nem helytálló a “már nem vagyok” rész. Te max depis voltál, rossz paszban.
Aki kezelve van, az is depressziós maradt, csak... kezelve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!