Mi legyen a legjobb barátnőm beceneve?
Figyelt kérdés
Messengerre kellene ami kifejezi hogy mennyire szeretem. Pár hónapja lettünk jóba és egy hónapja vagyunk legjobb barátnők. Most csak a neve és két szívecske van beállítva neki. Tudom, hogy ez elég furcsa kérdés, de légyszi segítsetek.
Előre is köszönöm.
2018. ápr. 27. 20:04
1/9 anonim válasza:
Mi a neve? Vagy most mit vársz? csapjunk a hasunkra?
3/9 anonim válasza:
Szerinted a neve nélkül tudunk segíteni?A leírtak alapján max az “1Hónap❤️❤️“jöhet szóba.
6/9 anonim válasza:
Mi barátnőimmel ilyen hulye neveket adunk egymasnak pl.: en vagyok (az o fia)fiam ifjabb rihárd jr. ❤️ És ő ugyan ez csak gézával.a másik pedig kis bolond❤️-nek van beírva
7/9 anonim válasza:
Jó mondjuk az eredeti becenevem bringa és eggyeske de mindegy😂
9/9 anonim válasza:
Ribikémnek is becézhetet :D nem komolyan gondoltam vagy hörcsögöm, a macskainkat cicakoknak de am lukrécianak nevezem a csajt de lulcsinak becézem a másikat Zafír de zafónak a csavókat meg már lulcsinak nagy a pocakja a piciktől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!