Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha valaki rosszul van én segítek neki először? Miért van az, hogy ha segítség kell senki nem jön? Miért vagyok egyedül ?
2018. ápr. 18. 23:22
 1/2 anonim válasza:
Mert sajnos a legtobb ember onzo, van, hogy nem direkt.. ez belulrol fakad de egyszeruen kar lenne tagadni.. es vannak azok az emberek akikben ez kisebb, ok tobbet adnak mint kapnak, pont ezert.. gondolom te is ilyen vagy.. de sajnos altalaban az ilyen embereknek ezzel az erzessel kell egyutt elniuk. Probaljon boldogga tenni maga a tudat, hogy te segitesz es rad lehet szamitani.. tudom kicsit csekely, de en ezzel probalom magamban kompenzalni ezt az erzest amit erzel te is :)
2018. ápr. 18. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert mindenki a másikra vár, hogy az lépni fog, ez egy pszichikai hozzáállás. Ma már sok ember fél segíteni vagy legalábbis megkezdeni a segítést, mert sokak szerint mindenki csak drogos, piás, szipus, gengszter, stb. lehet, beteg nem. Tehát az előfeltevések nagyban hatottak az aemberekre negatív értelemben.
2018. ápr. 19. 06:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!