Az instagramon ezt így látja?
Figyelt kérdés
Szóval...egy évfolyamtársam kirakott Instagramon egy olyat my storyba hogy crush vagy friend és én véletlen elnyomtam...én is lány vagyok😅Szóval letíltottam és majd feloldom ha már nincs meg az a story...ha tíltom,attól még látja hogy megnéztem azt a storyt és ,,szavaztam"vagy nem fogja látni mert letíltottam?Most elég ideges lettem...2018. ápr. 15. 21:04
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én is láttam egyik osztálytársam instagramján ezt a képet/szavazást.
Szerintem attól mert Te letiltod, attől Ő még látni fogja hogy szavaztál. De ez nem biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,kipróbáltam azt láttam hogy szavaztam a másik profilal de nem mutatta hogy ki az...így is látni fogja avgy csak ezt?:/
2018. ápr. 15. 21:21
3/3 A kérdező kommentje:
Sztem az lesz hogy megírom neki hogy mivan...
2018. ápr. 15. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!