Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen barát az ilyen, van a...

Milyen barát az ilyen, van a barátságunknak jövője?

Figyelt kérdés

Mindketten 15 éves lányok vagyunk.Mostanában minden nap veszekedtünk kb a semmin.Amit ő kezdett el..

Neki az a legnagyobb baja,hogy a másik osztályból lett egy nagyon jó barátnőm akivel mindig együtt vagyunk a szünetekben és néha suli után.(Megértem,hogy ez neki baj)

De ő ezzel a lánnyal jóban volt,régen összebarátkoztak..

De féltékeny és mindig szidja,de csak nekem mondja ezeket a csúnya dolgokat róla..Amikor már jelen van a másik lány akkor kussban van...

Ilyeneket mondd nekem minden nap,hogy dögöljek meg..

Ez volt az ezelőtti beszélgetésünk,azóta nem bszéltünk:

-Holnap a ----- pólódban gyere.

*Nem,másikba megyek :D

-Akkor hasadj ketté..

Erre én: Hasadjon ketté any*d (tudom nem túl szép,de ha egyből már kezdi az átkozódást,már elegem volt ezekből a szövegekből,ezelőtt sose szóltam így neki vissza :/ )

-Remélem sok pénzed lesz majd,de mindet gyógyszerre költöd majd...

------------------------------------------------

Igaz,hogy sokat vagyok a másik lánnyal,de vele is sokat voltam/vagyok (vagyis már nem,mert összevesztünk)

Mindketten busszal járnak haza és mindkettőt mindig elkísértem a buszhoz,de neki később megy a busz,és akkor is vele maradok..

Tudom,hogy elég rosszul fogalmaztam,de a lényeg benne van.Hogyha igazi barát lenne mondana nekem ilyeneket?...

2018. márc. 30. 14:28
 1/5 anonim válasza:
0%
Te egy igazi **va vagy akinek nem szamit az igaz barat talalj csak magadnak mas baratokat te k****. Nem zavar h felismerem a beszelgetesunket? Meg ****i kiirja gykra. Gratulalok. FELEJTS EL
2018. márc. 30. 18:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Ismerlek?ikszde
2018. márc. 30. 18:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hinnem,akirol szo van nem ilyen stilusban ir,ez vmi felreertes lesz
2018. márc. 30. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Es ha mar te vagy az,miert lennel te igaz barat?

Azt mondd meg,hogy hova valosi vagy..

Ha meg csak itt trollkodsz akkor asdd el magad koszi.

2018. márc. 30. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Féltékeny, próbáld meg összebarátkoztatni őket. Szervezz nekik valami közös programot.

De a hármas barátságok mindig neccesek, kellene egy negyedik fél is, hogy ha párba kell állni, buszon üléstfoglalni, ne legyen sértődés.

Már ha a fenti komment nem az övé volt, akkor bonyolultabb lesz a story.

Azért sok sikert :)

2018. ápr. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!