Hogyan tudnám lerázni, vagy csak leállítani a kisfiút?
21:25
Nem,de ha annyi lennék sem tudnék vele semmiről beszélni. Múltkor például egész úton arról mesélt, hogy a haverja hogyan hányt. Teljesen más dolgok foglalkoztatnak engem mint őt, és fárasztó reggelente, meg az idióta az "osztálytársaim szerint szerelmes vagyok beléd" szövegéből is elegem van.
Vigyél fülhallgatót és mondd neki, hogy zenét kell hallgatnod, különben szédülsz a buszon. Nem érdekes, hogy eddig nem szédültél... Most már szédülsz. Nem kell neki mindent tudni. :) Ez amúgy velem tényleg így van. Nem bírom a buszozást, csak ha hallgatok zenét közben.
Leszállásnál meg nyomogasd a telefonod, és mondd neki, hogy vmi iskolai dologgal foglalkozol/szülőknek írsz/stb. és így nem tudsz vele beszélni.
Vagy amúgy ha elég karakán van, akkor meg meg kell neki mondani őszintén, hogy nem nyugalomra vágysz reggelente, és lesz szíves máshová ülni és békén hagyni az úton. Kicsit nyers, de még mindig ez a legegyenesebb amúgy.
Vagy egyszerűen csak legyél vele őszinte, hogy reggel van, fáradt vagy, nem akarsz beszélgetni senkivel, se vele, se mással.
Miért nem lehet őszintének lenni, miért kell egyből mindenféle játszmákba belemenni?
ÉN kerek-perec megmondtam hasonló helyzetben - ott egy kislány volt rám akadva -, hogy NEM akarok vele beszélni, pláne nem reggel, szálljon le rólam.
Határozottan, kicsit zordan. Utána 100% ignoráltam. Megsértődött, és, ki nem szrja le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!